Restaurant Manager, Clarion Hotel Gillet Uppsala

Clarion Hotel Gillet / Servitörsjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Gillet i Uppsala, Helsingborg eller i hela Sverige

Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och
är stadens ledande hotell. Restaurangerna - East West och Atlantis, har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.

Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under
varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att
företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.

Vi ser nu över vårt food and beveragekoncept på Clarion Hotel Gillet. Vi vill att du är med och skapar den nya restaurangen tillsammans med oss, till att bli den mest spännande och
populäraste mötesplatsen i Uppsala.

Vi söker en sann inspiratör med energi,mod och begeistring som får både medarbetare, restaurangen och hotellet att växa. Du vågar fråga,lyssna och ta egna intiativ och beslut.  Du drivs av
att utveckla våra entusiastiska och talangfulla medarbetare. Ditt intresse och din kunskap för mat och dryck tar vi för givet och vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ledande befattningar.
För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo, engagerade kollegor och en nytänkande kultur.

Du rapporterar direkt till VD/ Hotelldirektör 

 Arbetsuppgifter

• Operativ ledning av frukost,servis och barpersonal 
• Tjänstgöring enligt behov
• Menyutformning , planering, prissättning i samarbete med Köksmästare 
• Dryckesinköp efter fastställd budget , analys och uppföljning av råvarukostnader
• Personalansvar såsom effektiv schemaläggning, utbildning och vidareutveckling av personalen.
• Rutiner , kvalitetskontroller
• Månatlig inventering
• Delaktig i hotellets managementgrupp och medverkar i hotellets relevanta internmöten
• Följa kund och gäståterkoppling via befintliga system i syfte till ständig förbättring och utveckling.
• Rekrytering av personal i samarbete med våra rekryteringsteam för respektive tjänster
• Bevaka aktuella mattrender samt konkurrentbevakning 
• I samarbete med säljavdelning koordinera säljaktiviteter för hotellet och restaruangen
• Skapa säljfrämjande aktiviteter för bar/ restaurangen, utställningar, musik och evenemang.
• Prognoser , budget och statistisk - uppföljning och analyser
Välkommen med din ansökan till Uppsalas bästa hotell !

Publiceringsdatum
2007-11-14

Anställningstyp/arbetstider
Heltid

Ersättning
efter överenskommelse

Så ansöker du
Ansök via vår Webb-plats:
https://clarionhotels.easycruit.com/vacancy/application/129391/18893?channel=amv&iso=se

Sista ansökningsdag 2007-12-14

Företag
Clarion Hotel Gillet
Ringvägen 98 A
10460 Stockholm

Jobbnummer
69471

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Gillet

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Gillet: