Restaurangchef till Vildmarkshotellet

Kolmårdens Djurpark AB / Kockjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Norrköping, Söderköping, Finspång, Linköping, Katrineholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Kolmårdens Djurpark AB i Norrköping, Stockholm, Norrtälje eller i hela Sverige

Där havet möter vildmarken finns Vildmarkshotellet, en inspirerande destination där stora företag, mindre sällskap och enskilda besökare kan känna sig hemma. Vi erbjuder högsta klass av lokaler, mat i världsklass och idylliska miljöer; utomhus såväl som inomhus. Vår hjälpsamma personal välkomnar alltid med ett varmt och personligt bemötande och gör sitt yttersta för att överträffa våra gästers förväntningar. Värdskap och konsten att få varje gäst att känna sig välkommen är en viktigt pelare i att vi som destination alltid ska leverera upplevelser i världsklass. På Vildmarkshotellet arbetar vi som ett lag, lär oss och utvecklas tillsammans och arbetar löpande med feedback för att vi tillsammans ska skapa en ännu bättre arbetsplats som bidrar till våra gäster helhetsupplevelse. Vi söker en erfaren restaurangchef med känsla för service och med sinne för kvalité som tillsammans med teamet kan vidareutveckla vår verksamhet. Vildmarkshotellets målgrupp är främst övernattande konferenser och event i olika former men är också starka inom familjesegmentet genom Kolmårdens Djurpark. Som Restaurangchef hos oss är du, tillsammans med teamet inom Food & Beverage (F&B), den som ser till att våra gäster får en minnesvärd upplevelse där mat och dryck är en viktig del.



Publiceringsdatum
2023-10-04

Dina arbetsuppgifter
Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för våra tre restauranger, bankett, frukost, fika samt disk men jobbar även tätt tillsammans med djurparken i alla event vi gör där. Som Restaurangchef är du ytterst ansvarig för att driften på våra restauranger fungerar och optimeras. Du ansvarar för personalen i frukost och matsal och är även närmaste chef för dina arbetsledare i restaurangen. Arbetsgruppen består av cirka 20 tillsvidareanställda medarbetare och utöver det ett antal medarbetare med tidsbegränsade anställningar.

Du ansvarar för att restaurangerna hålls efter enligt fastställda rutiner. Du ska säkerställa att arbetsledare och serveringspersonalen levererar enligt visionen "En helhetsupplevelse i världsklass, varje gång!"

Du är en förebild och kulturbärare i ditt chefs- och ledarskap och ansvarar för att arbeta enligt Parks and Resorts värderingar, riktlinjer och policys.

Huvudansvar i rollen som Restaurangchef:

• Ser till att vi har ett bra samarbete inom funktionen F&B samt övriga avdelningar inom hotellet och parken
• Att personalen trivs och utvecklas
• Ansvar för arbetsmiljö och schemaläggning
• Ansvara för personalutveckling och rekrytering och de olika samarbeten som vi driver tillsammans med skolor i branschen samt branschdagar för rekrytering
• Ansvar för budget, ekonomisk uppföljning och lönsamhet enligt uppsatta mål efterföljs

Kvalifikationer för att söka rollen som Restaurangchef:

• Relevant utbildning inom mat och dryck
• Minst tre års dokumenterad erfarenhet av likande arbete
• Stor kunskap och intresse inom mat och dryck
• Van att arbeta strukturerat och organiserat
• Erfarenhet från att arbete med större grupper och evenemang
• Tydlig i kommunikation både i skrift och tal

Vem söker vi?
Stort fokus läggs på coachande ledarskap och för att du ska lyckas i denna roll krävs ett tydligt och individanpassat ledarskap. Som person ser vi att du är strukturerad, organiserad och värdesätter en god och sund arbetsmiljö. I denna roll lägger vi stor vikt vid ditt ledarskap och tidigare erfarenhet av ledarskap är ett krav. Vi ser även att du stor har erfarenhet av arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Du är prestigelös, kan motivera dina medarbetare, är social och initiativtagande. Du har en stor passion för mat, dryck och service i världsklass. Du kommer även att arbeta mycket med planeringen av större och mellanstora konferensbokningar som spindeln i nätet för att se till att evenemangen blir en succé, du bör därför vara bra på att strukturera ditt arbete. Som Restaurangchef har du alltid det yttersta ansvaret för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt.

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Är det kul gör vi det bra! Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Övrig information
Med start så snart som möjligt kan vi erbjuda en tillsvidareanställning på 100%, provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstider varierar och kan vara dagtid vardagar, kvällar och vissa helger. För anställningen gäller i övrigt kollektivavtal för Visita och Unionen. Sista dag att ansöka är 2023-11-05

Vildmarkshotellet är vackert beläget vid Bråvikens strand, där du kan njuta av den magiska utsikten från något av våra 211 hotellrum eller konferensrum. Som om inte det vore nog ligger hotellet dessutom bara ett stenkast från de många, oförglömliga äventyren i Kolmårdens djurpark. Kolmården är en destination för alla åldrar och genom världsunika upplevelser vill vi vara en plats att älska och återkomma till. Vildmarkshotellet erbjuder härliga inomhusytor omsorgsfullt inredda med inspiration av den skandinaviska vildmarken. Med en stor och härlig badavdelning, gym, utomhusaktiviteter och padelbanor vill vi erbjuda våra gäster en ännu mer magisk vistelse hos oss.

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-11-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Kolmårdens Djurpark AB (org.nr 556447-5894), http://www.kolmarden.com/

Arbetsplats
Kolmården

Kontakt
Affärsområdeschef
Jeanette Sandberg
jeanette.sandberg@vildmarkshotellet.com
070-5745490

Jobbnummer
8166420

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Kolmårdens Djurpark AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Kolmårdens Djurpark AB: