Restaurangchef till The Winery hotel
Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB i Stockholm,
Södertälje,
Karlstad,
Ljungby,
Göteborg eller i
hela Sverige THE WINERY HOTEL SÖKER RESTAURANT MANAGER
Vill du bli en del av The Winery Hotel- Sveriges första urban winery hotel?
Med egen vinproduktion på hotellet skapas ett helt nytt sätt att bo, njuta och mötas med vinet i fokus. På The Winery Hotel kan gästerna förvänta sig vinupplevelser utöver det vanliga. Förutom egen import från de förnämsta vinhusen kommer vårt eget vineri att utveckla ett helt nytt vin. Gästerna får möjlighet att ta del av vintillverkningens alla steg från det att druvan skördas i Toscana till färdigt vin på hotellet.
The Winery Hotel öppnade i januari 2016 och erbjuder 184 hotellrum. På hotellet finns även en konferens- och eventavdelning, deli, vinbar och restaurang. Det egna vineriet är hotellets hjärta och präglar såväl arkitektur som inredning. Med tegelklädda väggar och fönster från golv till tak bildar hotellet ett självklart landmärke.
Vi erbjuder er en unik arbetsplats där samspelet mellan mat och vin står i fokus tillsammans med den unika designen. Vi söker inspirerande och initiativrika medarbetare som vill vara med och skapa upplevelser för våra gäster och kollegor.
http://www.thewineryhotel.se/Restaurant Manager
På The Winery Hotel brinner vi för mat och dryck och vinet står i centrum. Vi söker en erfaren restaurangchef som vill vara med från början och bygga upp vårt nya koncept. Du kommer att arbeta inom Food & Beverage på The Winery Hotels alla avdelningar och ingå i ett härligt, engagerat och glatt gäng som ska sätta The Winery Hotel på kartan.
Önskvärd utbildning och erfarenhet
• Gedigen erfarenhet från arbetsledning
• Goda kunskaper i schemaläggning
• Goda kunskaper i restaurangekonomi
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Erfarenhet från att ha satt vinlistor
• Erfarenhet av att köpa in vin och övrig dryck
• Gärna sommelierutbildad, samt erfarenhet från att hålla vinprovningar
Publiceringsdatum2016-02-11Dina personliga egenskaper• Social kompetens och social fokusering går före teknisk kompetens.
• Du har ett brinnande intresse för mat och vin
• Du är tydlig i ditt ledarskap och din kommunikation
• Du är en person som tycker om utmaningar och inte nöjer dig förrän du nått den bästa möjliga lösningen
• Du är resultatinriktad
• Att ge bästa möjliga personliga service är en självklarhet för dig
• Du längtar efter att få vara med och starta något helt nytt och unikt
Rapporterar till: Food & Beverage Manager
I denna rekrytering samarbetar vi med HRB rekrytering
www.hrb.nuIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under processens gång.
Välkommen med din ansökan på
ansokan@hrb.nuVaraktighet, arbetstid
Tillsvidare
Deltid
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
ansokan@hrb.nuFöretagHOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
AdressHOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Dialoggatan 1
12626 HÄGERSTEN
KontorsadressDialoggatan 1
HÄGERSTEN
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08 - 410 583 50
E-postadress:
info@hrb.nu Jobbnummer 2665938
Observera att sista ansökningsdag har passerat.