Restaurangchef till Restaurang Norrtull
Fazer Food Services / Chefsjobb / Örebro
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Nora,
Lindesberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Örebro,
Kumla,
Hallsberg,
Lindesberg,
Arboga eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker en driven och strukturerad ledare med passion för mat och service. Som restaurangchef ansvarar du för restaurangens drift och resultat samt Fazers värderingar och arbetssätt.
Som restaurangchef kommer du att ansvara för den dagliga driften av restaurang Norrtull. Restaurang Norrtull ligger centralt i Örebro och har en tydlig profil genom vårt koncept Sense vilket innebär att vi är kravmärkta, serverar i största möjliga mån svenska- och närproducerade råvaror och har stort fokus på vårt salladsbord. Kvalitet i allt vi gör och producerar är en självklarhet på restaurang Norrtull.
Restaurangen serverar dagligen cirka 200-400 gäster, både lunch och en stor del catering.
Kvällar och helger förekommer.
Du kommer att ansvara för ett team på sex engagerade och duktiga medarbetare.
Restaurangen är en del av driftområdet Mitt/Väst och du rapporterar direkt till restauranggruppchefen.
För att trivas som restaurangchef krävs att du är en engagerad och erfaren ledare som har förmåga att skapa starka team och delaktighet hos medarbetarna. Våra värderingar, kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet. Du ska ha lätt att samverka med de övriga funktionerna i företaget och ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt ledarskap.
Tjänsten innebär/ansvarsområden:
Personalansvar
• Rekrytering av nya medarbetare.
• Schemaläggning inklusive arbetsrotation.
Ansvar för drift och finansiella resultat
• Ansvara för utbud och implementering av nya koncept.
• Lönsamhetsansvar för restaurangen inklusive budgetering.
• Följa upp nyckeltal.
• Marknadsföring av restaurangen i samråd med restauranggruppchef.
• Totalt arbetsmiljöansvar för restaurangen inklusive HACCP.
• Kundkontakt.
• Kontakt med uppdragsgivare och deltagande i kundmöten.
• Offerera och genomföra cateringuppdrag.
Våra förväntningar på dig är:
• Att du har vana och förmåga att jobba under förändring och att du har gedigen förståelse för drifts- och medarbetarfrågor.
• Att du kan leda verksamheten kostnadseffektivt.
• Att du har mycket goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga.
• Att du har ett stort intresse och erfarenhet från att ha arbetat med mat och service.
• Att du är mål- och resultatinriktad samt har förmågan att driva igenom beslutade processer och arbetssätt.
• Att du brinner för att ge bästa kundservice.
• Att du har presentationsvana och är duktig på att förmedla budskap till andra.
Publiceringsdatum2014-09-29Kvalifikationer• Erfarenhet från ledande befattning inom restaurangbranschen eller liknande bransch.
• Erfarenhet av ledarskap med gott ekonomiskt resultat och bibehållen god arbetsmiljö.
• Behärskar Microsoft Office-paketet.
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.
• Körkort och egen bil.
Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att ringa restauranggruppchef Patrik Bergman på telefon 070-645 40 18.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte
Bäckström, når du på tel 08-470 72 00 eller
lotta.n.backstrom@fazer.com .
Sista dag att ansöka är 2014-10-31
Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-10-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2012695
Observera att sista ansökningsdag har passerat.