Restaurangchef till militärrestaurang Sleipner, vikariat, Kallin
Fazer Food Services Sverige / Chefsjobb / Ronneby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Ronneby,
Karlskrona,
Karlshamn,
Tingsryd,
Torsås eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Ronneby,
Karlskrona,
Karlshamn,
Lessebo,
Kristianstad eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangchef!
Hitta din passion för mat
Nu söker vi en restaurangchef som vill vara med och utveckla restaurangen under den period som ordinarie chef är föräldraledig. I rollen som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften samt att restaurangen följer konceptriktlinjer och att vi arbetar efter Fazers värderingar. Som restaurangchef har du resultat- och budgetansvar samt ansvarig för arbetsmiljö och matsäkerhet. Du har personalansvar för restaurangens medarbetare och arbetar med medarbetarsamtal, lönesamtal och utveckling. Som restaurangchef arbetar du mycket nära uppdragsgivare och deltar i kundmöten vilket ställer krav på din servicenivå och kundfokus. Till din hjälp har du kunniga medarbetare, en inköpsportal och en sektorgruppchef som support samt ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Tjänsten är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse.
Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som restaurangchef ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.
Vad bidrar du med till teamet?
Du har relevant utbildning från restaurangskola eller motsvarande och minst tre års erfarenhet från en ledande befattning inom restaurangbranschen. För att uppnå framgång i rollen som restaurangchef har du tidigare erfarenhet av att arbeta med resultat- och budgetarbete samt ett intresse för försäljning och ett affärsmässigt tankesätt. Du är van att arbete serviceinriktat och har tidigare erfarenhet från kvalitetsarbete. Du har goda kunskaper i kökets egenkontroll och tidigare erfarenhet av HACCP. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du behärskar Microsoft Office-paketet. Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar.
Som person är du utåtriktad och involverande med ett engagemang för att arbeta tillsammans med andra. Du är mål- och resultatinriktad och har en förmåga att driva igenom beslutade processer och arbetssätt. Du brinner för att ge bästa gästservice och tummar inte på kvalitéten.
Om restaurang Sleipner
Restaurang Sleipner är belägen på F17 i Kallinge där vi serverar ca 400 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag till personalen på området måndag till söndag. Under vardagarna levererar vi även lunch till en skola. Idag arbetar ett team om åtta personer på restaurangen.
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig sektorgruppchef Kristina Hjalmarsson på telefon: 072-510 27 12 . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-05-27.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2018-05-14ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-05-27
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 4140735
Observera att sista ansökningsdag har passerat.