Restaurangchef till Konsthallen
Cirkus Venues AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cirkus Venues AB i Stockholm,
Stenungsund eller i
hela Sverige Vi söker nu en Restaurangchef till Konsthallens restaurang där även Popstory och The Visitors Bistro ingår - mat, musik och firande alltid är i fokus. Konsthallen är vår lyxiga kvarterskrog där menyn är ambitiös och utan konstigheter, bara goda grejer. Goda viner och drycker är en självklarhet. Popstory är ett ställe för fest och firande. Här har vi karaoke, bar, DJ, Quiz, kalas och mycket mer. The Visitors Bistro är den naturliga samlingspunkten före och efter besöket på ABBA the Museum. Här serveras svenska klassiker i stort och smått, cocktails, milkshakes och skönsång på vår scen. Samtliga enheter ligger i Backstage Hotel och vi samarbetar självklart i alla lägen.
Om rollen
Som Restaurangchef har du det övergripande ansvaret för driften av restaurangens enheter samt event på Backstage Hotel. I ditt team har du servis, bartenders, hovmästare och runners som hjälper till att ge bästa möjliga service och upplevelse för våra gäster. Vi jobbar över gränserna och hjälps åt där det behövs för dagen. Vi blir fler i teamet ju längre mot vår och sommar vi kommer. Du kommer att få vara med och anställa sommarsäsongens personal. Ditt team är nu i behov av en närvarande ledare som sätter förväntningar, vågar kravställa och skapar en trygghet för personalen så de tillsammans med dig kan leverera hög service och upplevelser till våra gäster.
Du kommer ha ett nära samarbete med flera avdelningar på hotellet men framför allt med Kökschef och Frukost- och Butikschef. Ni rapporterar alla tre till Food & Beverage Manager.
Arbete på kvällar och helger ingår i rollen. Vi ser dig som en del i den dagliga driften.
Exempel på arbetsuppgifter och ansvar
• Leverera uppsatt budget
• Leda och fördela arbetet tillsammans med ditt team.
• Rekrytering av nya medarbetare
• Introduktion och löpande utbildning av medarbetare
• Att scheman och årsplaneringen efterlever lagar och HRF:s kollektivavtal
• Genomförande av medarbetarsamtal och lönesamtal
• Samarbete med både marknad- och säljavdelning och tillsammans med dem driva försäljningen till nya höjder
• Hålla dig uppdaterad på aktuell information samt säkerställa att du och hela din avdelning följer våra regler, policys och rutiner
Publiceringsdatum2024-01-22ProfilDu finner stolthet i ditt jobb och därför mån om att hög kvalitet i allt du gör. Du delar gärna med dig av dina galna och kreativa idéer och uppmuntrar dina medarbetare att göra detsamma.
Ledarskap är en av dina styrkor och du drivs av att utveckla dina medarbetare. Du är en riktig teambuilder och vet att magi skapas när vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Att coacha och lyfta andra är en självklarhet för dig och du vet att ett starkt team är nyckeln till framgång. Du vet att kommunikation är A & O. Du älskar att möta gästen.
Självklart har du goda mat- och dryckeskunskaper och har tidigare jobbat som restaurangchef i ett mindre eller mellanstort företag. Du har goda kunskaper om HRF-avtalet och är en stjärna på schemaläggning. Du har gått STAD-utbildningen och det är meriterande om du även har en sommelierutbildning. Eftersom budgetansvar ingår i rollen ser vi därför gärna att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete.
Omfattning och villkor
Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Vi ser gärna att du är spelbar från 1 mars, men annat startdatum kan vi komma överens om. Kollektivavtal och bra förmåner är en självklarhet för oss!
Så ansöker duI din ansökan vill vi att du inkluderar ett motivationsbrev där du förtydligar vad som attraherar dig med tjänsten. Motivationsbrevet ersätter det traditionella personliga brevet. Antingen lägger du en motiverande text direkt i ditt CV eller så bifogar du motivationsbrevet under "Personligt brev" i ansökningsformuläret.
Sista ansökningsdag är den 5 februari. Vi arbetar med löpande urval och kan tillsätta tjänsten även under ansökningstid. Så vänta inte med din ansökan.
Om företagetCirkus Venues är en av de största aktörerna inom Stockholms evenemangs- och besöksnäring med restauranger, hotell och arenor koncentrerade till Djurgården. Koncernen består av Backstage Hotel och Hotell Hasselbacken, Cirkus Arena & Restaurang, Konsthallen, Pop Story, The Visitors Bistro samt Glasklockan 2 som öppnar i norra Djurgårdsstaden under 2026.
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-02-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cirkus Venues AB (org.nr 559036-8485)
Arbetsplats Cirkus Venues
Jobbnummer 8409848
Observera att sista ansökningsdag har passerat.