Restaurangchef till Jensen's Bøfhus i Oslo, Norge

Jensen's Boefhus / Restaurangbiträdesjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Ospecificerad arbetsort eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Jensen's Boefhus i Ospecificerad arbetsort

Längtar du efter att driva din egen restaurang?

Snart öppnar vi i Oslo, Norge och söker en duktig och energisk restaurangchef vars ledarskap präglas av närvaro och synlighet.

I rollen som restaurangchef kommer du att vara högst ansvarig för restaurangens ledarteam, som arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet.

Dessutom kommer du att verka aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna.

Tjänsten:

Att arbeta som restaurangchef på Jensen's Bøfhus innebär att du i ditt dagliga arbete bör utgå från tre viktiga ledord: Kvalitet, renlighet och service.

Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under nu snart 25 år.

Två av de viktigaste grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast, och siktar alltid mot, högsta betyg vid miljöförvaltningens inspektioner! Vårt koncept gör det lättare för dig som restaurangchef att se till att våra standarder inom detta område efterlevs.

God service är ytterligare en förutsättning för att vi med framgång skall kunna bedriva vår verksamhet. Att vi kallar våra besökare för "gäster" istället för kunder är därför ingen tillfällighet. Det övergripande målet för dig som chef, är att skapa en restaurangmiljö som får gästerna att vilja komma tillbaka, om och om igen.

Din Profil:

Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. Vidare ser vi gärna att du befunnit dig i någon typ av ledarposition inom en liknande verksamhet. Du skall heller inte ha någonting emot att ditt dagliga arbete till viss del kommer att följa en på förhand bestämd struktur.

Du har minst 5 års erfarenhet av ledarskap i praktiken.

Du är engagerad och brinner för att ge de gäster som besöker din restaurang en fantastisk upplevelse.

Du strävar alltid efter att föregå med gott exempel. Ditt ledarskap präglas av närvaro och synlighet vid arbete ute i restaurangen.

Du verkar aktivt för upprätthållandet av en god stämning mellan kollegor, vilket på sikt också främjar en tillfredsställande arbetsmiljö.

Du är kvalitetsmedveten och har känsla för, samt ett intresse av, att arbeta med ekonomi.

Vi erbjuder:

• En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
• Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag.
• Ett utbildningssystem som kontinuerligt erbjuder stöttning i ditt dagliga arbete.

En internutbildning som leder till att du med all säkerhet kommer att känna dig väl rustad att axla rollen som restaurangchef.

Jensens Food Group A/S är ett holdingsällskap  för bl.a. Jensens Böfhus, som omfattar 43 restauranter i Danmark Sverige och Tyskland. I gruppen ingår dessutom restaurant Franck A i Odense och Jensens Foods i Struer. Jensens Foods producerar och marknadsförar Convenience matvaror till detalj handeln i Skandinavien och är dessutom leverantör till Jensens Böfhus. Jensens Food Group A/S beskäftigar över 1700 medarbetare, omsätter för mer än 800 mio.kr. om året och har fler än 5 mio. gäster i våra restauranter. Se också www.jensens.se

Publiceringsdatum
2012-02-02

Arbetstider och omfattning
Fuld tid

Ersättning
Efter aftale

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-02-29
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Företag
Jensen's Bøfhus

Adress
Jensen's Bøfhus
Læssøgade 215
5230 Odense

Jobbnummer
1146743

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Jensen's Boefhus

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Jensen's Boefhus: