Restaurangchef till IFL Kämpasten
Sodexo AB / Servitörsjobb / Sigtuna
2013-12-17
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurangchef till IFL Kämpasten" (publicerad 2015-09-01) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Sigtuna,
Österåker,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Sigtuna,
Håbo,
Upplands-Bro,
Upplands Väsby,
Sollentuna eller i
hela Sverige Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder ¬ och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
IFL Kämpasten är en förstklassig konferensanläggning vid Mälarens strand i Sigtuna, ca 20 minuter från Arlanda och 40 minuter från Stockholm City. Kämpasten byggdes för att skapa bästa möjliga miljö för IFL:s utvecklingsprogram för chefer och ledare. Varje år tillbringar hundratals svenska och internationella företagsledare tid här, för utveckling av sitt eget ledarskap. Idag välkomnar vi alla företag att mötas och konferera hos oss. Vi erbjuder en professionell och personlig service med högsta kvalitet på mat och dryck samt ett gott och hållbart värdskap.
Nu söker vi en utpräglad serviceperson som är kreativ och passionerad i sin yrkesroll och brinner för värdskap med gästen i fokus. Du har ett genuint intresse för mat och dryck och motiveras av att leda och entusiasmera dina medarbetare i en hållbar anda. Då vi har många återkommande gäster och alltid har det "Det Hållbara Värdskapet" i fokus så är det viktigt att skapa en välkomnande och spännande miljö med hjälp av de små detaljerna som hela tiden behöver omtanke. Du är ödmjuk, lyhörd och duktig på att kommunicera och arbetar gärna nära våra gäster och personal.
Som Restaurangchef hos oss ansvarar du för den dagliga driften och planering för servering av all mat och dryck, personalledning, schemaläggning, och tidrapportering. Ytterligare ansvar för inventering, inköp, kontakter med leverantörer till avdelningen ingår. Givetvis innefattar även tjänsten driftarbete i egna avdelningen. Självklart ingår du i anläggningens ledningsgrupp.
Din erfarenhet inom restaurang är flerårig från liknande befattningar. Du behärskar engelska i tal och skrift samt har körkort. Sommelierutbildning och erfarenhet från arbete i hotellsystem är meriterande.
Anställning:
Tillsvidare, provanställning tillämpas
Heltid
Arbetstid genomgående måndag-fredag dag/kväll, helger förekommer.
Lön enligt överenskommelse.
Välkommen att skicka in ansökan senast den 10 januari 2014. Observera att vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan.
Har du frågor kontakta Stefan Ros, Platschef, tel. 08-57883730 eller
stefan.ros@sodexo.com .
Publiceringsdatum2013-12-17Arbetstider och omfattningEj specificerat , Heltid , Tillsvidareanställning
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Box 47620
11794 Stockholm
Jobbnummer 1730923
Observera att sista ansökningsdag har passerat.