Restaurangchef till Hudiksvall
Fazer Food Services AB / Chefsjobb / Hudiksvall
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Hudiksvall,
Nordanstig,
Söderhamn,
Ljusdal,
Bollnäs eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Hudiksvall,
Sundsvall,
Gävle,
Borlänge,
Älvdalen eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2013 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
I augusti startar Fazer sin nya verksamhet vid köket på Hudiksvalls sjukhus. Verksamheten kommer att bestå av att servera välsmakande och näringsriktiga måltider till sjukhusets cirka 135 patienter samt att ge restaurang Pulsens runt 250 gäster smakupplevelser utöver det vanliga. Därutöver tillkommer även att leverera konferenscatering med bland annat smörgåsar och kaffe.
Vi söker nu en drivande och erfaren restaurangchef, som vill vara med att driva och utveckla denna verksamhet. För att nå dina mål vet vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du känner dig trygg i köket och trivs även med att ta hand om administrativa uppgifter som att göra beställningar samt att ta hand om daglig rapportering. Självklart brinner du för service och att ge varje kund det lilla extra. Till din hjälp kommer du att ha kunniga medarbetare och support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.
Du bör också ha goda kunskaper om gällande riktlinjer så som "Mat och måltider inom hälso- och sjukvården". Du bör även vara bekant med kostdataprogrammet Aivo2000.
Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete, nyckelord som vi tror är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.
Vore det stimulerande att vara en nyckelperson på en spännande arbetsplats? Då är detta något för dig!
Arbetet innebär att:
• ansvara för hög kvalitet på maten som lagas med omsorg
• ansvara för enhetens ekonomiska resultat
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• ansvara för all beställning till köket
• vara med och utveckla menyer med anpassning till säsong
• vara med och leda den dagliga verksamheten
• du har övergripande ansvar för personal samt personalplanering
• tillsammans med restauranggruppchef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer
• ha en öppen och nära dialog med kontaktpersoner på sjukhuset
Vi förväntar oss att du:
• har flera års ledarerfarenhet
• har utpräglat sinne för service
• har relevant utbildning och kunskap
• är strukturerad och stresstålig
• har god förståelse för köksekonomi
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
• är flexibel och orädd att rycka in där det behövs
• har pondus men är ändå prestigelös
• har erfarenhet av egenkontroll samt datavana
• har erfarenhet i kostdataprogramet Aivo2000
Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden dagtid, måndag till fredag. Helgarbete kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta driftchef Jessica Wallgren
tel 070-227 74 05 eller
jessica.wallgren@fazer.com .
Din ansökan vill vi ha senast 2014-05-25. Intervjuer kommer ske löpande.
Publiceringsdatum2014-04-24Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-05-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktFöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1851072
Observera att sista ansökningsdag har passerat.