Restaurangchef med ambitioner till Energy Café & Deli, Göteborg
Fazer Food Services AB / Chefsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Uddevalla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services AB söker restaurangchef med ambitioner till Energy Café & Deli. Energy är en salladsbar, belägen i Arendal med en underbar utsikt över inloppet till Göteborgs Hamn.
Vi erbjuder våra gäster en fräsch och näringsrik salladsbuffé där man själv plockar sin tallrik och betalar efter vikt. Vi har högt ställda mål, vår misson är smakupplevelser och god service.
Restaurangen ingår i en restauranggrupp som leds av en restauranggruppchef som har det yttersta ansvaret.
Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och i dina ledaregenskaper inspirerar du dina medarbetare genom känsla för samarbete och entusiasm.
Du bör ha ekonomiskt sinne, god administrativ förmåga samt kunna använda dig av våra system som hjälp i ditt dagliga arbete. Genom flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara ett stöd i utvecklingen av vår restaurang och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du bör vara en utåtriktad, kreativ och ansvarsfull person med stort intresse för mat och du har viljan att utveckla restaurangens verksamhet såväl kulinariskt som ekonomiskt.
Du kommer att ha ansvar för ekonomi, personal, marknadsföring, egenkontroll och försäljning. Arbetet förutsätter god pedagogisk förmåga, resultatorienterat synsätt, förmåga att inspirera och stödja samt vana vid effektiv problemlösning. Då vi även har en manuell espressomaskin är det till din fördel om du har en baristautbildning.
Vårt krav är att du har branschvana från kallskänksarbete och erfarenhet från arbetsledande befattning. Du bör även ha körkort.
Månadslön: Efter överenskommelse.
Arbetstid: 40 tim/veckan.
Tjänsten tillträds måndag 11 augusti.
Vill du veta mera?
För ytterligare information kontakta:
Restauranggruppchef Maria Lemark Telefonnummer: 0708-59 20 61
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström. Telefonnummer: 0705 98 73 06, e-mail:
lotta.n.backstrom@fazer.comVarmt välkommen att skicka din ansökan med personligt CV senast 2014-06-30.
Intervjuer sker kontinuerligt.
Publiceringsdatum2014-06-18Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-06-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
LINDHAGENSGATAN 87
11251 Stockholm
KontorsadressLINDHAGENSGATAN 87
Jobbnummer 1913697
Observera att sista ansökningsdag har passerat.