Restaurangchef Grand Central By Scandic
Scandic Grand Central by Scandic / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Scandic Grand Central by Scandic i Stockholm Vill du jobba där Stockholms hjärtljud slår högst? Då ska du fortsätta läsa vidare. Grand Central By Scandic öppnade oktober 2011 och är hotellet som alltid verkar ha legat där. Den anrika byggnaden som uppfördes 1885 av byggmästare CO Lundberg, var tidigare känt som det Lundbergska palatset och inrymmer även Vasateatern som efter några års aktpaus vaknat till liv igen. Den 1 september drog den upp sin röda ridå igen och förenades med Grand Central efter två års försiktig renovering. En av Stockholms första privatteatrar, vars foajé redan är en del av hotellet, får nu äntligen visa upp sig i sin fulla prakt.
Hos oss står dörrarna öppna för hotellgäster och för stadsbor som uppskattar en internationell atmosfär, varierande djs, livekonserter, och ett barteam som gör cocktails till en konstform. Grand Central har 391 rum, 1 teater, 9 konferenslokaler, två restauranger och tre barer. Hotellet har varit nominerat i European Hotel Design Awards 2012, blivit omnämnt i The New York Times och fått placeringen 11 inom ämnet "100 best hotels" från det japanska designmagasinet Casa Brutus.
Är du vår nya Restaurangchef?
Då har du ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare! Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har en "hands-on" attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du drivs av att nå resultat och har kunskap om siffror och nyckeltal. Du har helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer.
För att lyckas som ledare hos oss behöver du dessutom vara prestigelös, modig och målmedveten.
Vad är din roll?
Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster!
Du har det övergripande ansvaret för hotellets restaurangverksamhet. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med nyckeltal och andra uppsatta mål som krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna.
Vi söker dig som har
Relevant utbildning/5-års yrkeserfarenhet
Mat och dryckeskunskap
Ledarerfarenhet
Kunskaper i Officepaketet
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
Meriterande
Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Food & Beverage manager Jimmie Rundqvist på
jimmie.rundqvist@scandichotels.com Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Varaktighet, arbetstid
40 timmar månadslön
Publiceringsdatum2017-10-24Ersättningenl. överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-11-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJImmie Rundqvist
jimmie.rundqvist@scandichotels.comFöretagScandic Grand Central by Scandic
AdressScandic Grand Central by Scandic
Box3437
10368 Stockholm
KontorsadressKungsgatan 70
Jobbnummer 3764709
Observera att sista ansökningsdag har passerat.