Restaurangchef
Hotel Svea / Chefsjobb / Simrishamn
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Simrishamn,
Tomelilla,
Ystad,
Sjöbo,
Skurup eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Svea i Simrishamn Hotel Svea i Simrishamn har anor sedan 1840 både som Gästgiveri och Bryggeri. Vi tog över hotellet i juni 2014 och har påbörjat en varsam utveckling för att Nå det absolut "Bästa" inom svensk Gastronomi. Med Restaurang för 130 personer samt Bar, Ute trädgård med servering, Möten erbjuder vi redan idag hög kvalitet.
Österlen där hotell Svea är störst är en av Sveriges främsta destinationer för, aktiviteter, kultur, mat och dryck, konferens och erbjuder 60 rum och sviter. Genom glädje, inspiration, motivation och organisation skapar vi en internationell mötesplats för avkoppling och effektiva möten.
Se
www.hotelsvea.seSe även vår Facebooksida.
Tjänsten innebär
• Ansvar för restaurang Piraten festvåning, samt uteservering., där Du och medarbetarna ger gästerna den bästa möjliga service.
• Personalansvar med rekrytering, schemaläggning coachning, medarbetarsamtal och löpande uppföljning.
• Aktivt arbete med våra ekonomiska nyckeltal.
• Du är tillgänglig i driften och vid behov även under kvällar och helger. Tillsammans med vår F&B manager och köksmästare är ni ett kreativt team som ständigt utvecklar vår produkt för att alltid ligga i framkant för våra gäster.
• Du restaurangens ansikte utåt och ansvarar för den dagliga driften av restaurangverksamheten inklusive bemanning och alla löpande aktiviteter rörande mat och dryck. Du är en del av företagets ledningsgrupp som tillsammans utgör ett dynamiskt team för att utveckla.
Kvalifikationer och personlighet
• Du har minst fem års dokumenterad ledarerfarenhet med erfarenhet inom servicebranschen med inriktning mat och dryck .
• Du brinner för service och kvalitet.
• Sälj som en naturlig del i ditt arbete.
• Du är en lagspelare och bidrar till Sveas fortsatta utveckling. Som person är du noggrann och ansvarskännande.
• Du är van vid att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa.
• Kunskaper i Officepaket, sociala medier och Micros
• Du är en god kommunikatör och du behärskar svenska, engelska och gärna ett språk till i både tal och skrift.
• Meriterande om du är sommelier.
Som restaurangchef måste du ha god simultanförmåga och kunna behålla lugnet i de mest stressiga av situationer. För dig är det självklart att du hjälper till på andra avdelningar när behov uppstår. Du är en god människokännare och coach. Som chef är du tydlig, prestigelös och lyhörd.
Anställning
Anställningen är heltid och tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Arbetstider varierar och inkluderar dagar, kvällar och helger.
Tillträde omgående.
Skicka din ansökan med cv och personligt brev. Ansökningarna behandlas löpande.
Ansökan skickas via e-post till;
patrik@hotelsvea.seVid frågor, kontakta Patrik Zackrisson 0721-555393.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
6 månders provanställning
Publiceringsdatum2016-05-26ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-06-30
Ansökan kan skickas till e-postadress:
patrik@hotelsvea.seKontaktPatrik Zackrisson, 072-1555393
patrik@hotelsvea.seMaria Zackrisson 070-8610153
FöretagHotel Svea
AdressHotel Svea
Strandvägen 3
27231 SIMRISHAMN
KontorsadressStrandvägen 3
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0414-411720
Faxnummer: 0414-14341
Jobbnummer 2871195
Observera att sista ansökningsdag har passerat.