Restaurangchef
Radisson Blu Strand, Stockholm / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Strand, Stockholm i Stockholm Radisson Blu Strand Hotel är ett 5 stjärnigt hotell med 152 hotellrum, restaurang, bar samt 7 konferensrum. 2012 fyller hotellet 100 år och Jubileumsåret är fyllt av spännande aktiviteter. Hotellet ingår i Carlson Rezidor Hotel Group, som är ett av världens snabbast växande hotellföretag med över 1300 hotell i 80 länder. Det är Yes I Can!-andan som gör att Carlson Rezidor skiljer sig från konkurrenterna." Yes I Can!" är en servicefilosofi, som går ut på att varje gäst får ett positivt och serviceinriktat bemötande
Strand Hotel firar 100 år och utökar sitt team. Vi söker en driftig och ambitiös person till vår restaurang och bar som vill jobba på en händelserik arbetsplats och vill utvecklas långsiktigt. Som gillar utmaningar, har en stark ledarförmåga och älskar att driva ett team framåt. Du ser sig själv som kreativ och driven, är självgående och tar snabba beslut. Ditt arbete är att motivera, coacha och jobba tillsammans med personalen på kvällarna i restaurangen och baren. Det är en arbetsledande befattning. Vi ser gärna att du har jobbat inom detta område en längre tid med ett större ansvarsområde. Du rapporterar till F & B Manager.
HUVUDSAKLIGA ANVARSOMRÅDEN:
• Leda och planera det dagliga arbetet i restaurang och bar.
• Personalplanering, leda, lära och utveckla personalen.
• Följa Radisson Blu servicestandards och koncept och se till att möta avdelningens/hotellets mål och policies
• Orderbeställningar och kassahantering.
• Utveckla och kvalitetssäkra konceptet tillsammans med F&B.
DIN PROFIL:
Du har restaurangutbildning och minst 3 års erfarenhet i arbetsledande position inom restaurang/bar. Du är lyhörd för trender och är väl insatt i Stockholms restaurang- och barkultur. Du har lätt för att samarbeta och få med dig dina medarbetare att uppnå våra högt uppsatta mål. Du gillar högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla Yes I Can! och ser till helheten. God datavana och erfarenhet från kassasystem Micros och hotellsystem Opera är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
• Anställningen är tillsvidare, heltid. 6 månaders provanställning.
• Helgarbete samt orgelbundna arbetstider, mestadels kvällar. Jourtjänstgöring ingår.
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv och starkt växande hotellkedja.
• Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Nina Forsman på tel.nr 08- 50 66 4034. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan med CV vill vi ha senast 25 maj 2012 till
nina.forsman@radissonblu.com .
Publiceringsdatum2012-05-10Arbetstider och omfattningHeltid Tills vidare
ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-05-25
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktNina Forsman, 08-50654034,
nina.forsman@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Strand, Stockholm
AdressRadisson Blu Strand, Stockholm
Nybrokajen 9
10327 Stockholm
Jobbnummer 1240279
Observera att sista ansökningsdag har passerat.