Restaurangchef
Högskolerestauranger AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Högskolerestauranger AB i Stockholm,
Huddinge,
Uppsala,
Eskilstuna,
Västerås eller i
hela Sverige Publiceringsdatum2012-02-16Beskrivning av verksamhetenPå Campus Frescati på Stockholms Universitet ligger hjärtat av Högskolerestaurangers verksamhet. Här serverar vi närmare 5000 gäster per dag. Den dagliga verksamheten har 4 grundpelare. Restaurang, fest/catering, café samt butik.
På Restaurang Lantis på Stockholms Universitet serverar vi omkring 600 lunchgäster per dag. Dels serverar vi studenter men även medarbetare på universitetet. Vi driver utöver lunchverksamheten en stor fest- och cateringverksamhet som omfattar olika uppdrag med alltifrån fikabrickor till konferenser samt stora banketter med tusentals gäster.
Vi är ett trevligt gäng medarbetare i varierande åldrar som vill välkomna dig!
Dina arbetsuppgifterSom restaurangchef kommer du att ansvara för restaurangens verksamhet.
• Ledning /koordinering av personal inom verksamheten (ca 15 st)
• Fest & Catering genomförande
• Produktion
• Egenkontroll och arbetsmiljö
• Kalkylering av menyer och bufféer inom fest & catering
• Ekonomi/ Resultat
• Matsalen
Som restaurangchef på Högskolerestauranger arbetar du i samarbete med ass. enhetschefer.
Utbildning och erfarenhetSom person är Du "trygg i dig själv" med karaktär av stark drivkraft, ambition och fokus på resultat. Du har förmåga att skapa delaktighet och leda mot uppsatta mål. Vidare är du flexibel, strukturerad, har "ordning och reda" samt har en välutvecklad kommunikationsförmåga.
Din bakgrund: Du har en akademisk utbildning eller annan likvärdig utbildning som i kombination med erfarenhet bedöms relevant, företrädesvis inom kostekonomi eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet i ledande roll inom måltidsproduktion.
• Du är utbildad kostekonom eller har högskoleexamen som bedöms likvärdig.
• Stor vikt lägg på personlig lämplighet samt att du har erfarenhet av operativt köksarbete.
• Som person är du trygg i dig själv och i din chefsroll.
• Du har ett kommunikativt ledarskap och förmåga att skapa teamkänsla och tillföra entusiasm.
• En stor social kompetens är nödvändig då du kommer att ha många kontakter både med enskilda och grupper, internt och externt.
• Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra, men det är också viktigt att du
kan arbeta självständigt - att du är strukturerad och kan ta egna initiativ.
• Du ha goda kunskaper i Microsoft office. Meriterade om du jobbat i Oscarsystemet.
KörkortskravKörkortskravB
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
TillträdeSnarast
ErsättningFast lön
Månadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-03-01
Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju och intervjuar sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Sänd ditt personliga brev och cv till
kristina.pettersson@hors.seAnsökan kan skickas till e-postadress:
kristina.pettersson@hors.seKontaktKristina Pettersson,
kristina.pettersson@hors.seFöretagHögskolerestauranger AB
AdressHögskolerestauranger AB
10405 STOCKHOLM
KontorsadressFrescativägen 10
KontaktuppgifterTelefonnummer: 070-7448126
Jobbnummer 1160357
Observera att sista ansökningsdag har passerat.