Restaurangchef
Hotel Rogge / Chefsjobb / Strängnäs
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Strängnäs,
Knivsta,
Enköping,
Eskilstuna,
Nykvarn eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Rogge i Strängnäs Restaurangchef - Best Western Hotel Rogge Strängnäs
Best Western Hotel Rogge ligger i Strängnäs, knappt en timmes bilfärd från Stockholm.
Hotel Rogge drivs som ett modernt stadshotell, med affärsboende, konferenser och week-endpaket. Företaget är privatägt och ingår i Best Western hotellfamilj vilket ger oss stora och spännande möjligheter att utvecklas som ett internationellt hotell. Vi har 34 hotellrum, konferenslokaler, SPA, lounge, bar, festvåning och restaurang. I restaurangen serverar vi frukost, dagens lunch och middag. Vi serverar även mat & dryck till konferenser, erbjuder catering, arrangerar bröllop och andra evenemang.
Vår målsättning är att vara den naturliga mötesplatsen i Strängnäs och förstahandsvalet när det gäller, mat, dryck, konferens, fest, bröllop, catering och arrangemang. Vår köksmästare Mattias inspireras av svensk husmanskost och sörmländska mattraditioner och använder gärna de lokala råvarorna från bygden. Vägg i vägg med Restaurangen har vi vårt uppskattade surdegsbageri, som dagligen förser restaurangen med rykande färskt bröd!
Vi på Hotel Rogge är ett glatt gäng i varierande åldrar som brinner för vår bransch och vill ge varje gäst den bästa servicen och ett unikt intryck!
Nu söker vi Dig som är en kunnig och erfaren chef som ska leda och ansvara för vår restaurangverksamhet. Som Restaurangchef har du kvalitets-, budget- (försäljning och kostnad) och personalansvar och rapporterar till hotellets VD. I tjänsten ingår också givetvis att se till så att verksamheten följer de lagar och föreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol.
Personlig profil
Vi ser att du har minst sju års erfarenhet av arbete i restaurang och har de grundläggande kunskaper i ekonomi och analys för att driva och utveckla en restaurang. Du jobbar troligen idag som Hovmästare och är sugen på att gå vidare i karriären.
Vi önskar att du är en inspirerande arbetsledare med ett naturligt intresse för service, andra människor, mat och dryck. Du trivs med att leda och utveckla dina medarbetare och tar initiativ till att förbättra och utveckla verksamheten. Som Restaurangchef är det viktigt att du är lösningsorienterad, prestigelös och handlingskraftig samt har ett utpräglat sinne för detaljer.
Du har ett gediget kunskapsregister gällande mat och dryck. Du är ytterst kvalitetsmedveten och har viljan att alltid ge den bästa servicen till våra gäster.
Vill du veta mer om oss så besök vår hemsida:
http://hotelrogge.se/Sista ansökan 2011-12-31
Tillträde 2012-02.01 eller enligt överenskommelse.
Kontaktperson Catharina Larson
Mob 0703-219105
e-mail:
catharina@hotelrogge.sePubliceringsdatum2011-11-29Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-12-31
Tillträde 20120201 eller enl överenskommelse
Ansökan kan skickas till e-postadress:
catharina@hotelrogge.seKontaktcatharina larson,
catharina@hotelrogge.seFöretagHotel Rogge
AdressHotel Rogge
GYLLENHJELMSGATAN 20
64530 STRÄNGNÄS
KontorsadressGYLLENHJELMSGATAN 20
STRÄNGNÄS
KontaktuppgifterTelefonnummer: 0152-228 80
E-postadress:
info@hotelrogge.se Jobbnummer 1092062
Observera att sista ansökningsdag har passerat.