Restaurangbiträde

Gröna Lund / Restaurangbiträdesjobb / Stockholm
2014-12-18
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurangbiträde" (publicerad 2019-02-08) ⬅️


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm, Norrköping eller i hela Sverige

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2014 hade Gröna Lund ca 1400 anställda under säsong och besöktes av drygt 1,3 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Vi söker du serviceinriktade restaurangbiträden till våra restauranger på Gröna Lund.

Krejsy's är vårt grillmecka med sydamerikanskt tema. Hit kommer hungriga familjer och 5-kampare på jakt efter bra kött och tillbehör med många smaker som serveras på en stor, härlig buffé. Flera av våra gäster är stammisar! Vi som jobbar här gillar mat och dryck och kan alltid svara på frågor om buffén.

Kaskad är vår mest familjevänliga restaurang, dessutom med bästa läget nere vid vattnet. Här serverar vi snabba, enkla maträtter med italiensk-amerikansk touch. Det är brickservering och tempot är högt. Här väger krut, energi och lyhördhet tyngre än erfarenhet.

Kryddhyllan är en lite vuxnare restaurang. Här serveras à la carte med smaker från hela världen. Till lunchen mestadels hungriga barnfamiljer som vill ha mat snabbt. På kvällen 5-kampsgäster, konsertgäster och gäster som vill sitta länge med en charkbricka och ett glas vin innan varmrätten. Därför gäller det att kunna växla mellan familjepubliken till en ofta matintresserad kvällspublik med många frågor.

I Tyrols bakficka serverar vi under säsong en meny inspirerad av Tyrolen med "lokala" favoriter som wienerschnitzel och surkål. Utomhus i parken har vi Biergarten där vi serverar dryck och rätter till tonerna av ett tivoli. Ute i matsalen är stämningen hög och det blir många tillfällen att skoja och skratta med gäster. 

Som restaurangbiträde kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att leverera service till våra gäster samt att hålla rent och fint i restaurangen. En del kassaarbete kan förekomma.

Till denna roll söker vi dig som är serviceinriktad och mån om att våra gäster får en trevlig stund i samband med sitt besök. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete eller har gått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare arbetar du gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

För de flesta tjänster som restaurangbiträde krävs en ålder på 18 år. För några tjänster få tjänster på restaurangerna Classic, Kaskad och Krejsys är ålderskravet 16 år.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen in med din ansökan!

Publiceringsdatum
2014-12-18

Arbetstider och omfattning
Heltid/ Ej specificerat

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-05-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Rekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00 rekrytering@parksandresorts.com

Företag
Gröna Lund

Adress
Gröna Lund
Lilla Allmänna Gränd 9
11521 Stockholm

Kontorsadress
Lilla Allmänna Gränd 9

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2106387

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gröna Lund

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gröna Lund: