Restaurang- och festvåningschef
Grand Hotel Saltsjöbaden / Chefsjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Grand Hotel Saltsjöbaden i Nacka Publiceringsdatum2016-04-18Beskrivning av verksamhetenGrand Hotel Saltsjöbaden ligger vackert beläget i hotellviken vid Baggensfjärden, bara 30 min med Saltsjöbanan från Stockholms city. Hotellet har anor från slutet av 1800-talet då familjen Wallenberg lät uppföra hotellet med idén om en svensk Riviera. Sedan dess har hotellet gästats av såväl bad- som konferensgäster, kungligheter och filmstjärnor. Hösten 2015 fick hotellet nya ägare med planer om att återskapa hotellets forna glans i ny tappning. Hotellet har 137 hotellrum, restaurang, 10 konferens- och grupprum och vacker festvåning samt pool och spa.
Dina arbetsuppgifterÄr du vår nya Restaurang- och festvåningschef? Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att bygga och förädla restaurang- och festvåningsverksamheten på Grand Hotel Saltsjöbaden. Du har ett genuint intresse för gästen, driften och dina medarbetare! Du är trendmedveten inom mat och dryckesvärlden, kreativ och har en "hands-on" attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du har förmågan att se positivt på förändringar, är flexibel, prestigelös och har lätt att se lösningar där andra ser problem. Vi vill att du drivs av att nå resultat, har helhetsperspektiv och tänker strategiskt samtidigt som du förstår vikten av detaljer. Vad är din roll? Som ledare hos oss ser vi att du vill utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet att jobba mot samma mål - att ge våra gäster en fantastisk upplevelse! Som restaurang- och festvåningschef rapporterar du till vår driftschef. Du har det övergripande ansvaret för hotellets restaurang- och festvåningsverksamhet samtidigt som du deltar i den dagliga driften. Tjänsten innefattar även till viss del kvällar och helger. Du brinner för service och leder med inspiration och motiverar dina medarbetare att leverera personlig och professionell service. I din roll krävs det att du har förmågan att prognostisera, planera och bemanna på lång sikt. Detta kräver att du är proaktiv och har en god planeringsförmåga när det kommer både till dig själv och dina medarbetare.
Utbildning och erfarenhetVi söker dig som har Relevant utbildning/yrkeserfarenhet. Ett kommersiellt synsätt. Mat och dryckeskunskap. Ledarerfarenhet. Kunskaper i Officepaketet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande: Dokumenterad erfarenhet av budgetansvar. Kunskap i Micros.
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
Heltid Tillträde
Snarast
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Enligt kollektivavtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-05-03
Skriftlig ansökan
Ansökan kan skickas till e-postadress:
charlotte.mangborg@grandsaltsjobaden.seKontaktCharlotte Mangborg +46-76 051 1561
FöretagGrand Hotel Saltsjöbaden
AdressGrand Hotel Saltsjöbaden
Hotellvägen 1
13335 SALTSJÖBADEN
KontorsadressHotellvägen 1
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0850617000
Jobbnummer 2790503
Observera att sista ansökningsdag har passerat.