Restaurang Solna Rehab söker kock
Fazer Food Services / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vikariat från omgående till 31 december.
Restaurang Solna Rehab ligger i Hagaparkens norra del och är en restaurang för Rehab Station Stockholms anställda, och deltagare. Restaurangen serverar cirka 250 gäster fördelat på frukost, lunch och middag. Restaurang Solna Rehab ingår i en restauranggrupp om fem restauranger.
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens chef vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för mat tar vi för given. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har kockutbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.
Publiceringsdatum2015-05-05Dina arbetsuppgifter• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag, med schemaädringar för kvällar och helg ibland
Tjänsten är ett vikariat till 2015-12-31 med tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Restaurangchef Kjell Ahlbin, 08-555 441 03, kl 08.00-10.00.
Vi tillämpar löpande urval.
Sista dag att ansöka är 2015-05-15
Varaktighet, arbetstid
Heltid, vikariat -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2278522
Observera att sista ansökningsdag har passerat.