Restaurang Oset i Göteborg söker köksmästare
Fazer Food Services / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Falköping eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker dig, en drivande och erfaren köksmästare, som vill ansvara för och utveckla verksamheten på restaurang Stora Oset inom Göteborgs garnison. Vi serverar dagligen frukost, lunch och middag samt utskick till skolor.
Ditt intresse och din kunskap för mat och ekonomi tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med stor energi, och som en del i teamet får du restaurangen och köket att växa. Du har flerårig vana av husmanskost. Som köksmästare hos oss arbetar du med maten likväl som matupplevelsen i matsalen. Med begreppet smakupplevelse formar vi våra menyer till "nyttiga" och välsmakande måltider.
För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av ett högt tempo. Du strävar efter hög servicenivå och har en nytänkande matkultur samt kan trolla med råvarorna. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram & HACCP samt arbetet med arbetsmiljöfrågor.
Publiceringsdatum2014-10-17ArbetsuppgifterMed begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet. Som köksmästare på Restaurang Oset arbetar du med matupplevelsen.
Vi tror att du:
• har utbildning inom branschen och minst 5 års erfarenhet med ledarskap
• tycker om att serva såväl medarbetare som gäster - gästen i fokus är självklart
• service och kvalitet är honnörsord
• är genuint matintresserad och vet vikten av egenkontroll
• har hög arbetsmoral och ekonomiskt sinne
• tycker att förändringar är positivt och utmanande
• har flytande svenska i tal & skrift
• datorkunskap, främst Excel & Word
• är van att jobba i ett högt tempo
Arbetstid
Heltid måndag-fredag, kvällar och helger förekommer.
ErsättningLön enligt överenskommelse.
TillträdeOmedelbart eller enligt överenskommelse.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta restaurangchef Lise-Lotte Karlsson på telefon 031-69 25 46.
Facklig förtroendeman för Unionen är Ann-Charlotte Bäckström. Om du har fackliga frågor ring 08-470 72 00.
Välkommen med din ansökan senast 2014-10-30.
Arbetstider och omfattningHeltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-10-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2035885
Observera att sista ansökningsdag har passerat.