Restaurang & Caféchef from 1 Mars
Mareng AB / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Mareng AB i Stockholm Newt är en populär restaurang, ett café och ett bageri, som framförallt serverar fräsch och väl genomtänkt mat med ett stort inslag av grönsaker där vi adderar bra kött, fisk och fågel.
Vi lagar och bakar allting själva, och vi använder ekologiska råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Vi tillsätter inte gluten eller laktos i vår matlagning. Våra bakverk är i stort sett helt utan tillsatt gluten eller mjölkprotein.
Utöver att maten är ett viktigt inslag, vill vi också värna om att gästen får ett unikt och vänligt bemötande, där den får känna sig sedd och mottagen.
Vi arbetar också för att personalgruppen ska trivas tillsammans och ha ett mycket gott samarbete, där varje person får känna sig betydelsefull och möjlighet att utvecklas tillsammans, och var och en för sig.
Vi söker dig som brinner för att ge gästerna en bra upplevelse, och älskar att utveckla företag!
Du bör ha god förmåga till struktur, effektivitet, rutiner och fungera bra i grupp. Vi värdesätter vakenhet, glädje, vänlighet men naturligtvis en iver att göra ett gott intryck.
Då vi ha er tydligt koncept där vi serverar glutenfritt, laktosfritt och ekologiskt, är det såklart betydelsefullt om du själv är intresserad av det.
Vi önskar att du har minst 5 års erfarenhet av restaurang eller café men 3års erfarenhet av chefsrollen. Baristautbildning är ett måste.
Mycket god öl och vin kännedom samt god kunskap i servering och försäljning. Dina arbetsuppgifter är att agera som "ansiktet utåt" gentemot våra gäster och skapa en riktigt bra arbetsgrupp.
Arbetsuppgifterna är varierande, men framför allt är du den som leder företaget pågående och framåt.
Din tjänst är operativ och för tillfället dagtid. Den innebär att driva ett café och restaurang självständigt med hjälp av ett par andra medarbetare. Då vi är ett litet ställe bör du ha erfarenhet att arbeta såväl i kök som i servering. Vi delar på alla arbetsuppgifter under ett arbetspass. Vi jobbar för tillfället 2 personer under ett arbetspass. Gästen beställer i baren och vi serverar sen maten vid borden. Det är lika mycket ett café som restaurang för tillfället. Vi har dock rättigheter till 23.00 men har nu sen ett tag tillbaka pga Covid, valt att ha öppet bara dagtid till 16.00
Vi önskar att du har erfarenhet av marknadsföring och sälj. Det vore underbart om du älskar att komma med nya ideér.
Om du någon gång drömmer att öppna eget, är detta en toppen bra början för dig!
Till en början innebär tjänsten deltid men så snart Covid -19 har kommit till ett bättre läge, utökar vi timmarna.
Vi vill att du har god erfarenhet att vara "den person som ansvarar för att företaget växer" Du kommer att jobba både dag och kväll, samt varannan helg.
Tydlig arbetsbeskrivning finns för din roll.
Publiceringsdatum2022-01-20Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-02-19
AdressMareng AB
Polhemsgatan 15
11236 112 36 stockholm
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Restaurangchef".
Omfattning Detta är ett deltidsjobb.
Arbetsgivare Mareng AB (org.nr 556555-4713),
http://www.newtfood.se Polhemsgatan 15 (
visa karta)
112 36 112 36 STOCKHOLM
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Ansökan E-post:
hello@newtfood.se Arbetsplats Newt Food &bread(fd Vurma)/mareng AB
Jobbnummer 6264232
Observera att sista ansökningsdag har passerat.