Restaurang Kopparn i Göteborg söker kock
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Uddevalla eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Kopparn ligger på Holmen i Göteborgs hjärta. Restaurangen serverar ca 450-500 lunchgäster och har även cateringverksamhet. Kopparn är en pilotenhet för Fazers nya koncept Sense som inriktar sig på hälsa och miljö. Vi arbetar med ekologiska och närproducerade produkter och råvaror i så stor utsträckning som det är möjligt.Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, HRF, tel. 08-470 72 81,
070-329 81 12.
Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens fantastiska team vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och kunskap för mat tar vi för given. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta i team och är ansvarstagande. Egenkontroll och HACCP är en självklarhet för dig. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift, och du har datavana.
Publiceringsdatum2012-11-02Dina arbetsuppgifter• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag
Tillträde: Enligt överenskommelse
Har du frågor kontakta restaurangchef Petra Jerneskog 031-15 02 58.
Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, HRF, tel 08-470 72 81,
070-329 81 12.
Välkommen med din ansökan senast 2012-11-16.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-11-16
Ange följande referens när du ansöker: 20310
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktPetra Jerneskog, 031-150258
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1382010
Observera att sista ansökningsdag har passerat.