Restaurang Ella i Göteborg söker kock

Fazer Food Services / Chefsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg, Borås, Trollhättan, Varberg, Falköping eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services söker nu en kock till restaurang Ella i Göteborg. Restaurangen är belägen på Hisingen och serverar dagligen frukost, lunch, kvällsmat och affärslunch. Även viss catering förekommer. Restaurangen har högt ställda mål, vår mission är att gästens förväntningar ska överträffas. 

Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Tillsammans med kökschefen tar du även ansvar för planering av matsedlar, inköp samt egenkontroll.

Vill du vara med på vår resa att utveckla luncher till att bli en upplevelse för gästen i både smak och utseende ska du söka till oss. Klassisk husmanskost kommer alltid vara basen för vår lunch men vi vill servera den i nytt och fräscht koncept med tanke på hälsa och välbefinnande, restaurangen ska kännas ny, variationsrik och spännande inför våra gäster varje dag. Gästkontakten är A och O för oss och vi arbetar alla tillsammans ut mot gästerna.

Krav är datakunskap då många av våra dagliga rutiner går via data. Du ska ha restaurangskola och minst 3-års väldokumenterad yrkeserfarenhet. Har du erfarenhet av vegetarisk matlagning är det en merit. Viss kassatjänstgöring ingår på kvällarna. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig.

Publiceringsdatum
2016-08-11

Dina arbetsuppgifter
• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Inventering
• Egenkontroll
• Kassa

Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan tillsättas innan avslutad ansökningstid. Om du har frågor kan du kontakta Resturangchef Linda Andersson Fuxmo på 031-552406.

Månadslön: Efter överenskommelse. Arbetstid: 40 tim/veckan, dagtid måndag- fredag och vissa kvällar Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse (Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning)

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. För fackliga frågor kontakta Margareta Granda-Berg, via företagets växel på tel 08-470 72 00. Varmt välkommen med din ansökan, dock senast den 31/8

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-08-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2987574

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: