Rekrytering av erfaren Souschef

RestaurangAssistans AB / Kockjobb / Stockholm
2012-11-09
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Rekrytering av erfaren Souschef" (publicerad 2012-11-20) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos RestaurangAssistans AB i Stockholm, Järfälla, Upplands Väsby, Vallentuna, Södertälje eller i hela Sverige

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Rekrytering av erfaren Souschef

För kunds räkning rekryterar vi en souschef till ett hotell i Söderort, ca 10 min från city med pendel.

Detta är ett väletablerat hotell med inriktning mot mässor, banketter och festvåning.

Vi tror att du som söker idag är kock/souschef med ett genuint och passionerat intresse för mat. Du har åtminstone 4 års erfarenhet av hotellrestaurangsverksamhet och känner att du är mogen för en mer ansvarsfull position i köket. Hotellet är välbesökt vilket innebär att tempot i köket är mycket högt och det ställs höga krav på de som arbetar där. Det är av yttersta vikt att man har förmågan att ta egna initiativ, har en överblick baserad på erfarenhet och en god förståelse, omsatt i praktiken, av vad som behöver göras, när och hur.  

Du som söker bör bl.a. ha följande erfarenheter och egenskaper:
Tre års restaurangskola alt. motsvarande kvalifikationer samt minst fem års yrkesvana som kock, företrädesvis inom hotellrestaurang.
Du bör vara ambitiös, stresstålig, socialt kompetent, flexibel, observant och ha goda ledaregenskaper. Vi kräver att du har utbildning och god erfarenhet gällande HACCP/egenkontroll och kunskaper i officepaketet (word/excel).

Anställning sker efter överenskommelse.

For one of our clients behalf we are now recruiting an experienced sous chef with experience from hotel restaurants to a hotel in Söderort, about 10 minutes from downtown by metro.

This is a well established hotel with a focus on exhibitions, fairs and banquets.

We believe that the applicant presently is working as a chef / sous chef with a genuine and passionate interest in food. You have at least 4 years experience in hotel restaurants specifically and feel that you are ready for a more responsible position in the kitchen. The hotel is popular, which means that the pace of the kitchen is very high and there are high demands on the staff that work there. It is imperative that you have the ability to take initiative, have an overview based on experience and a good understanding, put into practice, for what needs to be done, when and how.

To apply for this position you should have the following experience and qualifications:

Three years of restaurant school or equivalent experience/knowledge and at least five years of professional experience as a chef, preferably in hotel restaurants.

You should be ambitious, stress tolerant, have proper social skills, flexible, observant and have good leadership skills. We require you to be educated and experienced regarding HACCP and have a basic knowledge/handling of Microsoft Office (word/excel).

Hiring according to agreement

Publiceringsdatum
2012-11-09

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-12-09
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Micke Walfridsson, 08 22 40 66

Företag
RestaurangAssistans AB

Adress
RestaurangAssistans AB
Tulegatan 55
11353 Stockholm

Jobbnummer
1388303

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från RestaurangAssistans AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos RestaurangAssistans AB: