Produktionsledare till Ekbackens produktionskök
Compass Group FS Sweden AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Compass Group FS Sweden AB i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Järfälla,
Sollentuna eller i
hela Sverige Bli en del av oss på Compass Group FS Sweden för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser!
Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Compass Group
Vi söker en produktionsledare (köksmästare inom produktionskök) som är en stjärna på att skapa och bygga relationer såväl mellan personal som med våra kunder!
Som produktionsledare ansvarar du för att utveckla och säkerställa kvalitet, arbetssäkerhet och att våra resurser används på bästa sätt. Du har huvudansvar för våra medarbetare och arbetar tillsammans med dem i produktionslinjen. Rollen som produktionsledare innefattar även administrativa arbetsuppgifter som att skriva ut underlag, korttidsbemanna, vara behjälplig vid schemaläggning och föra statistik/uppföljning/prognos för enheten. I rollen är du också ansvarig i bokslut vid månadsskiftet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du rapporterar till sektorgruppchef.
Om Compass Group Sverige
Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på
www.compass-group.seVad vi önskar av dig
Du har erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning och att utveckla och engagera dina medarbetare. Vidare har du utbildning inom branschen och minst fem års erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller storkök. Vi ser gärna att du har arbetat med leverans av kylda måltider och har vana att överblicka en produktionsprocess och göra relevanta prioriteringar i de dagliga utmaningarna. Du har god vana i HACCP, kontroll över kostnader och intäkter samt strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du flexibel, noggrann, strukturerad, serviceinriktad och en god lagspelare. Du talar och skriver flytande svenska då tjänsten innebär kundkontakt.
Om Ekbacken
Ekbackens produktionskök i Sundbyberg lagar och serverar måltider till verksamheter inom vård och omsorg. Den mesta matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Vi jobbar med menyer efter säsong.
The Meal Watch är ett nytt måltidskoncept som är utvecklat av oss enligt Livsmedelsverkets och Socialstyrelsens nya riktlinjer, för framför allt äldre och sjuka som har behov av protein- och energirika måltider. Konceptet möjliggör också individanpassning och erbjuder måltider för hela dygnet.
Ansök till Compass Group Sverige och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta Sara Sundquist,
sara.sundquist@compass-group-fs.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-08-23.
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2020-07-29ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-08-23
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagCompass Group FS Sweden AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Compass Group FS Sweden AB (org.nr 556045-1907)
Jobbnummer 5305611
Observera att sista ansökningsdag har passerat.