Produktionsledare

Sunderby Sjukhus / Storhushållsföreståndarjobb / Luleå
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla storhushållsföreståndarjobb i Luleå, Boden, Piteå, Kalix, Älvsbyn eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sunderby Sjukhus i Luleå

Om Arbetsplatsen
Division Service har det samlade ansvaret för serviceverksamheten inom landstinget. Vi ska på ett optimalt sätt styra, leda och producera stödfunktioner till landstingets verksamheter. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och ständig utveckling. Verksamheten utförs dels i landstingets egen regi dels genom entreprenadverksamhet.

Ledorden - helhetssyn, samverkan och flexibilitet - ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.

Produktionsköket vid Sunderby sjukhus tillhandahåller måltider till patienter och restaurang Källan på sjukhuset, kunder i särskilt- och ordinärt boende inom Luleå kommun. Köket producerar mat enligt cook-chillmetoden och i snitt tillagas cirka 3 100 portioner per dag.

Publiceringsdatum
2013-03-27

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsledare fyller du en viktig funktion i det dagliga arbetet vid produktionsköket.
Du ansvarar i produktionen för uppföljning av egenkontroll, avvikelser och arbetsmiljöfrågor samt för återrapportering av dessa till ledningen. Du ansvarar för att prioritera och fördela resuser inom de olika arbetsområdena. Förutom det dagliga arbetet kommer du i samverkan med ledning och arbetsgrupp, att medverka vid planering, uppföljning och arbete med förbättringar. Du spelar en viktig roll vid genomförande av förändringar.

Vi letar efter dig med ett stort engagemang, goda ledaregenskaper och förmåga att se helheten. Du är en tydlig ledare som kan entusiasmera och skapa förtroende hos medarbetare. Du drivs av nya utmaningar och har ett genuint intresse för att leverera god kvalitet och service. Du är en strukturerad person som har förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Bakgrund
Vi söker dig med kunskap och erfarenhet från arbete i restaurang eller livsmedelsbranschen. Det är meriterande om du har dokumenterade kunskaper och erfarenhet gällande HACCP/egenkontrollprogram. Du har flytande kunskaper i svenska, tal och skrift, samt goda kunskaper i Microsoft Office. Du innehar B-körkort.

Då förbättringsarbete är en viktig grund i vår verksamhet vill vi att du har kunskaper och erfarenheter om att arbeta med förbättringsfrågor gällande effektivitet och kvalitet. Dokumenterad kunskap om LEAN eller liknande metod är meriterande.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Tillsvidareanställning på heltid

Tillträde
Efter överenskommelse

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-04-14
Sök tjänsten via:
Klicka på denna länk för att göra din ansökan
Besök vår hemsida här: www.nll.se
Ange följande referens när du ansöker: 132888
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.

Kontakt
Jenny Nergård, Enhetschef, telefon: 0920-28 21 46.

Facklig kontakt
Marianne Engberg, Kommunal, 070-392 86 52

Företag
Sunderby sjukhus

Adress
Sunderby sjukhus
97180 LULEÅ

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0920-282000
Faxnummer: 0920-282120
E-postadress: sunderby.sjukhus@nll.se

Jobbnummer
1506566

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sunderby Sjukhus

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sunderby Sjukhus: