Platsansvarig (Heltid)

Restaurangjouren i Sverige AB / Slaktarjobb / Huddinge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla slaktarjobb i Huddinge, Botkyrka, Stockholm, Salem, Ekerö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurangjouren i Sverige AB i Huddinge, Botkyrka, Stockholm, Haninge eller i hela Sverige

Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen. Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från våra kunder och man började sälja
kolonialvaror samt frysta varor. Men detta var inte nog utan våra kunder ville ha mer och 2005 startades Färskskuret. Här började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser (förutom förädlad potatis) till både industrier och restauranger.
Endast vatten för att tvätta och skölja användes och så har det fortsatt. Nu heter vi Restaurangjouren sedan 2009 och är en fullskalig
IP livsmedel och Eko certifierad storköksgrossist som levererar färskvaror och non-food 7 dagar i veckan.

Vår vision Att underlätta för Ho.Re.Ca. och DVH att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma ställe till hög kvalitét och förmånligt pris och därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.

Vår affärsidé Att leverera färskvaror till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) och DVH (Dagligvaruhandeln) 7 dagar i veckan.

Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor?
Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu växer ytterligare behöver vi förstärka vår avdelning för kött och charkproduktion i Länna med en platsansvarig medarbetare som deltager i den dagliga produktionen. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Du har erfarenheter från våra kunders miljö inom restaurang/storkök. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Publiceringsdatum
2019-09-24

Beskrivning
Som platsansvarig på Restaurangjourens kött och charkproduktion i Länna kommer du att ansvarar för att skapa förutsättningar för att alla medarbetare tar fullt ansvar för sina arbetsuppgifter genom att informera och kommunicera utifrån de övergripande krav och målsättningar som finns. Du kommer även att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du ansvarar för allt det administrativa arbetet som finns samt beställer hem råvaror till produktionen. Du kommer att arbeta nära vår VD framförallt men även också med vår HR-chef samt att ha ett nära samarbete med våra inne- och utesäljare, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och samtidigt kunna ta egna initiativ. I arbetet ingår kontakter med människor och organisationer utanför företaget. Att du talar och skriver flytande svenska är en självklarhet samt engelska och gärna något annat språk.

Profil
För att lyckas i rollen som platsansvarig ser vi att du har en erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, ledarskap samt har arbetat med produkter inom kött och chark.

Kunskaper inom kött, och chark är ett krav
Arbetat inom kött och chark är ett krav
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är et krav
Goda datorkunskaper i Word och Excel är ett krav
Kunskaper i MolnGreta och Pyramid är meriterande men ej ett krav
B-Körkort är ett krav
Truck-kort är ett krav
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift är ett krav
Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift är ett krav
Goda kunskaper i nederländska, spanska, italienska, tyska, polska är meriterande men inget krav
Noggrann och bra på problemlösning är ett krav
Bra attityd, medspelare och sunt förnuft är ett krav
Kan arbeta både i grupp och självständigt är ett krav
Förstår livsmedelshantering är ett krav
Kunskaper inom IP är ett krav

Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Tillträde:
Enligt överenskommelse.
Tjänsten är heltidstjänst, tillsvidare, måndag till fredag 07:00-16:00.
Lön efter överenskommelse
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning? Sök då tjänsten redan idag!

Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, skrivna i word eller i PDF format, länkar accepteras ej, tillsammans med betyg och referenser till vår HR chef Tony Johnsson tony@restaurangjouren.se Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker! Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-12-31

Adress
Restaurangjouren i Sverige AB
Svarvarvägen 6A
14250 SKOGÅS

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Platsansvarig (Heltid)".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Restaurangjouren i Sverige AB (org.nr 556460-7736)
Svarvarvägen 6A (visa karta)
142 50  SKOGÅS

Körkort
För detta jobb krävs körkort.

Ansökan
E-post: tony@restaurangjouren.se

Arbetsplats
Restaurangjouren I Sverige AB

Jobbnummer
4882853

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurangjouren i Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurangjouren i Sverige AB: