Plant-based pastry chef / Växtbaserad konditor - Planticize AB - Bagarjobb i Stockholm
Plant-based pastry chef / Växtbaserad konditor
Planticize AB / Bagarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla bagarjobb i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Lidingö
Visa alla jobb hos Planticize AB i Stockholm

Kafé Plattan is growing and is now looking for a plant-based pastry chef to join our team as soon as possible.
We are a 100% vegan cafe/restaurant and make and bake all our food in-house. We offer sandwiches, bowls, salads, wraps, soups and more.
We are looking for a new team member responsible for preparing, baking and decorating various pastries and desserts, such as pies (both sweet and savory), cheesecakes, cakes, buns, mousse, muffins, etc. The successful candidate will achieve consistent standards of quality, portioning, appearance and taste, and be both cost-effective and efficient.
Ideally, you will have 1 year or more of experience working with plant-based pastries and desserts.
The position is part-time, approximately 40%, and is based in our very centrally located café in Kulturhuset, in Stockholm. The pastry chef will be able to set his/her own working hours within the café's normal operating times: 8 am to 7 pm (9 pm Thursdays), 7 days a week.
The position may be filled before the application deadline, so we encourage you to apply as soon as possible.
We hope that you yourself follow a plant-based diet, but welcome applications from all candidates who fulfil the requirements, regardless of sex, race, color, ethnic or social origin, religion, age, or sexual orientation.
________________________________________________________________________________
Kafé Plattan växer och letar nu efter en växtbaserad konditor som ska ingå i vårt team, med start omgående.
Vi är ett 100% veganskt café/restaurang och lagar och bakar all vår mat på plats. Vi erbjuder smörgåsar, bowls, sallader, wraps, soppor med mera.
Vi söker en ny teammedlem med ansvar för att förbereda, baka och dekorera olika bakverk och desserter, såsom pajer (både söta och matpajer), cheesecakes, kakor, bullar, mousse, muffins, etc. Du kommer att kunna uppnå konsekventa standarder för kvalitet, portionering, utseende och smak, samt vara effektiv.
Vi ser gärna att du ha minst 1 års mer erfarenhet av att arbeta med växtbaserade efterrätter. Men hemmakockar som kan demonstrera och en viss grad av skicklighet kommer att övervägas.
Tjänsten är på deltid, cirka 40 %, och är baserad i vårt mycket centralt belägna café i Kulturhuset, i Stockholm. Du kommer att kunna själv bestämma dina arbetstider, inom caféets normala öppettider: 08:00 till 19:00 (21:00 torsdagar), 7 dagar i veckan.
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt
Vi hoppas att du själv följer en växtbaserad kost, men välkomnar ansökningar från alla kandidater som uppfyller kraven, oavsett kön, ras, hudfärg, etniskt eller socialt ursprung, religion, ålder eller sexuell läggning.

Publiceringsdatum
2021-10-25

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-11-12

Adress
Planticize AB
Sergels Torg 3
11157 Stockholm

Jobbnummer
6065453

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Planticize AB: