Pizzabagare till Galinas Pizza

Galina's AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Galina's AB i Stockholm

På Galinas Pizza serverar vi pizza i världsklass! Nu på sommaren utökar vi teamet och ser fram emot din ansökan.
Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar via telefon eller på plats. Vänligen respektera detta.
Vi söker dig som är serviceinriktad, positiv, vill arbeta i team, har ett genuint matintresse och älskar pizza. Du ska vara stresstålig och föredra ett högt arbetstempo.
Du tar med god servicekänsla emot våra gästers beställningar, både på plats och via telefon. Med gott ordningssinne ansvarar du för utlämningen av pizzor samt servering av öl och vin. Du kommer också få lära dig lägga beställningar och med hjälp av våra rutiner se till att hålla köket rent och snyggt.
Vi utbildar dig steg för steg i pizzabakning, från tillredning av deg till färdig pizza.
Vi ser gärna att du haft tidigare erfarenhet av att jobba inom restaurang, kafé eller annat serviceyrke. Du bör vara snabblärd, ha lätt för att ta till dig instruktioner och feedback. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Lön enligt kollektivavtal.
Prioriterar du att trivas och må bra på arbetet och vill arbeta inom en trygg koncern med fokus på kvalitet, som fortsätter att utvecklas och växa?
Då kan det vara dig vi söker!

Publiceringsdatum
2022-07-06

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-07-17

Företag
Galina's AB

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "I love pizza".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Galina's AB (org.nr 559032-9537)

Ansökan
E-post: info@galinaspizza.se

Jobbnummer
6803775

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Galina's AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Galina's AB: