Operativ Kökschef
Hotell & Reseverket AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotell & Reseverket AB i Göteborg,
Tomelilla,
Lidingö,
Hudiksvall eller i
hela Sverige Ingelstad Kalkon AB är ett familjeägt företag med totalt 150 anställda. Just nu genomgår vi en ny fas där vi utvecklar våra butiker och vårt koncept. Vi produktutvecklar, producerar och säljer kalkonkött både genom 9 egna butiker och dagligvaruhandel. Ingelsta Kalkon kan stoltsera med att ha världens bredaste sortiment av kalkon. Vi har mer än över hundra olika produkter, allt ifrån färskt till pålägg, korvar, mm. Vi har även ett stort sortiment av catering, take away och lunch. Ingelsta Kalkon ?gör det lättare att leva gott? .
Vi sätter stor vikt vid etik och djuromsorg genom minutiösa krav på den egna verksamheten och genom kontroll av bakomliggande led. Detta tillsammans med det kulinariska kunnandet gör Ingelsta Kalkon till det naturliga och spännande valet av kalkonprodukter för den medvetna konsumenten och gästen, både till vardag och till fest. Ingelsta Kalkon är beläget ute på underbara Österlen i Skåne.
Alla kan inte komma till Österlen så därför tar vi nu ut Österlen till Sverige. Turen har kommit till vår butik och restaurang på Frölunda Torg. Just nu är det vår mest spännande och utmanande butik. Butiken och restaurangen på Frölunda Torg genomgår en stor förändring där vi planerar lanseringen av vårt nya koncept Ta Med. I vår expansion söker vi nu en Operativ Kökschef som vill vara med i utvecklingen och leda köket i nära samarbete med butikschef Chatline Johansson. Här fördelas arbetet på ca 8 anställda som alla hjälps åt för att möta gästen på bästa sätt i butiken och restaurangen.
Som kökschef är du van vid att strukturera ditt arbete och du är van vid köksekonomi. Du kommer bland annat att ansvara för köksdriften samt inköp, men också vara med att utveckla meny, restaurang och butik i samarbete med butikschefen. Din erfarenhet kommer från just kök där du har arbetat som kock eller köksmästare tidigare.
Du är mån om att gästerna skall uppskatta och värdesätta den mat vi serverar och genom ett prestigelöst ledarskap väljer du att gärna vara i matsal och butik för att möta våra gäster. Du har en god ledarförmåga och ser att alla strävar åt samma håll, där du också inspirerar och entusiasmerar dina medarbetare.
Som person är du lätt att samarbeta med, social, positiv och kreativ. Du har förmågan att se helheten, vara flexibel och är utvecklingsorienterad.
Besök gärna:
www.ingelstakalkon.seVid frågor kontakta gärna Annelie Öster tel: 0709 - 92 58 62.
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
E-postadress:
annelie.oster@hotelloreseverket.comPubliceringsdatum2013-05-08Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-06-06
Ansökan kan skickas till e-postadress:
annelie.oster@hotelloreseverket.comFöretagHotell & Reseverket AB
AdressHotell & Reseverket AB
11124 STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-6788383
E-postadress:
helene.pellvik@hotelloreseverket.com Jobbnummer 1545961
Observera att sista ansökningsdag har passerat.