Måltidsansvariga med hög känsla för service

Sodexo AB / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige

Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder ¬ och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.

Sodexo söker flera Måltidsansvariga med hög känsla för service, till projekt på Karolinska Sjukhuset i Huddinge och Solna

Vi söker dig som har en mycket  god kommunikativ och skriftlig förmåga i det svenska språket och trivs med att ha kontakt med många olika människor. Service är något som du identifierar dig med, att sätta kunden i fokus och att arbeta effektivt för att utföra dina arbetsuppgifter med god kvalitet är en självklarhet för dig.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad från Restaurangskola eller fortfarande studerar på högskola/ universitet. Vi söker dig studerar på distans alternativ att du har ett flexibelt schema.

Tjänsterna vi erbjuder har olika omfattningsgrad.
Arbetstiderna är varierande beroende på kundens behov och du arbetar i skift mån-sön.
Anställningsformen är projektanställning med möjlighet till visstidsanställning efter utvärdering. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att ansvara för måltiden i vårdavdelningskök.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: 

• Tillaga och värma enportionsmat, beställa matportioner och förrådsvaror till patienterna. 
• Servering av frukost och mellanmål.
• Hålla ordning i köket, städa samt ansvara för Egenkontrollen.
• Vissa administrativa uppgifter via dator och då främst programmet Aivo.
• Vara länken mellan vårdpersonalen och mottagningsköket. 
• Ge service och ansvara för att patienten får den mat den har rätt till.Kvalifikationer/Krav: 

• Restaurangutbildning alt livsmedelstekniskutbildning på minst gymnasienivå.
• Kostekonomutbildning.
• Dietkunskap.
• Kunskap i livsmedelshygien och HACCP.
• Serviceutbildning.Egenskaper: 

• Mycket hög känsla för service.
• Förmåga att kunna hantera olika möten med människor.
• Uttrycka sig väl på svenska i tal och skrift.
• Ansvarsfull och självständig.
• God social förmåga och samarbetsförmåga.
• Strukturerad och noggrann.
• Lyhörd för kundens behov.
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag.
• Positiv attityd. Har du några frågor är du välkommen att ringa till: 
Patientservicechef Solna, Nathalie Noboa , tfn: 08-5788 4068
Patientservicechef Huddinge, Annika Mattsson, tfn:08-5788 5990

Facklig representant: Catharina Häggbom, tfn: 08-5177 5173.

Din ansökan vill vi ha senast den 31/1, vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg ReachMee

Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.

Publiceringsdatum
2013-12-27

Arbetstider och omfattning
Ej specificerat , Ej specificerat , Tidsbegränsad anställning

Så ansöker du
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Box 47620
11794 Stockholm

Jobbnummer
1738506

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: