Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Souschef

Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg

Nyöppnade Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana (öppnar 2024) skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster - och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Vi har precis öppnat vårt underbara hotell! Till vår restaurang Saluhallen behöver vi ytterligare en ny souschef till vårt köksteam. Nu söker vi dig som brinner för service, längtar efter nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker?

Publiceringsdatum
2023-05-11

Dina arbetsuppgifter
Souschefens främsta uppgift är att fungera som Head chefs högra hand. Vid Head chefs frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, delaktig i personalplanering och rekrytering, samt har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat och är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och kollega samt inspirera till kompetenshöjning. Som souschef kommer du att arbetsleda både van restaurangpersonal och nyutbildade medarbetare, ja, även oerfarna kollegor. Ditt uppdrag blir därför att coacha och vägleda varje medarbetare så att hen kan växa, trivas och utvecklas.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt annan relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar och råvarubeställning som menyplanering. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar.

Med ditt intresse och kompetens ser vi, utöver att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en naturlig och viktig del i att utveckla och driva våra koncept och medarbetare framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror. Gentemot dina kollegor är du en tålmodig och motiverande arbetsledare som med hjärta och klokhet finns tillhands som förebild och inspiratör.

Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Dina personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som souschef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov vilket betyder att du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Jerker Andersson, 031-7667266.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 maj 2023. Välkommen att söka!

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-05-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2023/75".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Liseberg AB (org.nr 556023-6811)

Kontakt
Lisebergs rekrytering
Jobb.grandcuriosa@liseberg.se

Jobbnummer
7763896

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Liseberg AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Liseberg AB: