Kvalitetsmedveten surdegsbagare för sommarsäsong i Ystad
Söderberg & Sara Stenugnsbageri AB / Bagarjobb / Ystad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Ystad,
Tomelilla,
Skurup,
Sjöbo,
Simrishamn eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Söderberg & Sara Stenugnsbageri AB i Ystad,
Malmö eller i
hela Sverige Söderberg & Sara Stenugnsbageri i Ystad har i snart femton år bakat kalljäst surdegsbröd på ekologiskt spannmål och kavlat croissanter och vete med riktigt smör. Vi drivs av att alltid leverera högkvalitativa bakverk till vår trogna gästskara och älskar att få vara en viktig del i massor av människors vardag och fest.
Som bagare hos oss behöver du ha god vana av att jobba självständigt i ett periodvis högt tempo. Du behöver ha erfarenhet av hantverksmässig surdegsbakning och alla moment kopplade till det. I bageriet gör vi allt från grunden och alla bagare delar på arbetsuppgifterna; allt från nattavbak, deguppslagning, vägning, kavling av söta degar osv. Vi är ett litet och vänligt gäng som värderar gott samarbete och trevlig arbetsmiljö väldigt högt.
I nuläget söker vi främst säsongsarbetare från mitten på juni till slutet på augusti men med viss möjlighet till förlängning.
Utöver bagare söker vi även baristor och caféarbetare till sommarsäsongen i Ystad samt medarbetare (kockar, servispersoner, sommelier) till vår pastarestaurang på Österlen. På restaurangen jobbar vi i samma anda som på bageriet; hantverksmässigt och småskaligt. Vi tillverkar pasta på svenska spannmål och lagar mat från grunden. Sprid gärna ordet och maila om du vill veta mer!
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-04-30
E-post:
bageri@soderbergsara.se Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Söderberg & Sara Stenugnsbageri AB (org.nr 556823-4594)
Jobbnummer 8445503
Observera att sista ansökningsdag har passerat.