Kroatisk talande Styckare / charkuterist

ER Food / Slaktarjobb / Halmstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla slaktarjobb i Halmstad, Laholm, Båstad, Falkenberg, Ängelholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ER Food i Halmstad, Falkenberg, Varberg, Göteborg, Jönköping eller i hela Sverige

ER Food, är en del av ER Work Power AB, som startade 2009. ER Work Power har sedan starten fokuserat på att tillhandahålla rätt personal till rätt plats och har idag en effektiv organisation som stöttar alla medarbetarna i deras dagliga arbete och som alltid finns till hands för både kunder och medarbetare. Under 2014 hade vi endast 0,18% sjukfrånvaro. En siffra som visar att vi bryr oss. I ER Food, har vi specialiserat oss i att bemanna företag i livsmedels branschen.

Vi söker just nu styckare / charkuterist. Du som söker bör ha flera års erfarenhet av styckning och framför allt chark arbete. Du bör även ha vana att jobba i ett högt tempo utan att tappa kvaliteten i ditt arbete.
Du som söker bör utöver svenska, även kunna prata och förstå kroatiska.
Kunderna finns i Halland.
En stor fördel om du har bil och körkort.

Vi har bostäder runt om i Sverige som vi kan erbjuda till den som inte bor nära våra kunder.

Om detta känns intressant, skicka en ansökan, bifogat ditt cv, så kontaktar vi dig och tar en intervju på telefon i första omgång. Och vänta inte med att söka, tjänsterna skall tillsättas snarast.

Publiceringsdatum
2015-04-28

Körkortskrav
B
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-05-31
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@erworkpower.se

Företag
ER Food

Adress
ER Food
Norra Skolgatan 2 A
26433 Klippan

Kontorsadress
Norra Skolgatan 2 A
Klippan

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 010-3300179

Jobbnummer
2269522

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ER Food

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ER Food: