Kreativ Souschef till Melanders Östermalmshallen / Tysta Mari

Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB / Kockjobb / Stockholm
2024-02-26
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kreativ Souschef till Melanders Östermalmshallen / Tysta Mari" (publicerad 2024-08-05) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB i Stockholm, Vaxholm, Täby eller i hela Sverige

Kort info om oss:
Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa.
Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och modernaturs nycker. De flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om.
Vår långvariga kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet - oavsett om det handlar om kött, fisk, ostar eller frukt och grönt - genomsyrar förstås även våra restaurangkoncept. Våra olika restauranger skiljer sig åt sinsemellan, men grundprincipen är alltid densamma: bra kockar och bra råvaror. Svårare än så är det inte.
Det som en gång i tiden började med två passionerade bröder och en liten fiskdisk i Östermalmshallen har idag vuxit till ett delikatess imperium med restauranger och butiker över hela Stockholm.
Som souschef på Melanders Östermalmshallen och Tysta Mari arbetar du delvis i ett öppet kök med direkt gästkontakt. Du är delaktig i att utveckla matkonceptet och skriva menyer.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Vi söker dig som:
har passion för serviceyrket
vill utveckla matkonceptet
har kärlek för klassisk svenskt mathantverk och husmanskost
har ett genuint intresse av mat och dryck
brinner för att överträffa gästens förväntningar
är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga

Vi erbjuder dig:
ett stimulerande och utvecklande jobb
varierade arbetstider
en anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
utvecklings- och karriärmöjligheter inom koncernen
friskvårdsbidrag
internutbildningar
arbetar enligt kollektivavtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-03-27
E-post: karriar@melandersgroup.se

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Östermalmshallen - Souschef".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB (org.nr 559095-4276)
Östermalmstorg (visa karta)
114 39  STOCKHOLM

Arbetsplats
Melanders Östermalmshallen

Jobbnummer
8496338

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB: