Kreativ Köksmästare till fartygen M/S Carl Philip & S/S Drottnin
Levande Matkultur i Sverige AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB i Stockholm,
Sollentuna eller i
hela Sverige Vi söker till prestigefyllda fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm en duktig kreativ köksmästare.
Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och Fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB som producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minner för livet.
Ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokalt och medvetenhet prioriteras högst.
Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm.
VI ERBJUDER
Som köksmästare innehar du ett totalansvar för två kök samt dess personal och en plats i ledningsgruppen för Levande matkultur i Sverige AB.
I ditt kreative kockteam finns 6 tjänster. Du är totaltansvarig för alla gäst- och besättningsmåltider. Köket ansvarar även för städning, diskning, inventering, beställning, leveranser, HCCP och uppföljning. Arbetet ombord kan sträcka sig upp till 12 dagar i sträck och takhöjden är begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm.
Nuvarande köksmästare arbetar med och överlämnar enligt plan för att på bästa sätt få en tidig inblick i verksamheten och dess tysta kunskap. Fartygen går i drift helger april, varje dag maj-september och helger in i oktober. Utöver denna period förekommer charter och special beställningar. En säljorganisation håller all kontakt och uppdateringar mot slutkund.
Säsongsanställning med start under våren 2017.
Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
Kanske Sveriges roligaste sommarjobb!
DU ÄR
En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad.
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
Kan och repekterar klockan och dess innebörd för dig själv, kollegor och drift.
Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete och kan kalkylera
Kreativ & kvalitetsmedveten med stort gästfokus.
Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer.
DU HAR
Passion för svensk matkultur och teknik
Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.
Arbetat självständigt i kök.
Varit ledare och förstår innebörden med att leda
Tidigare ansvarat för inventering och inköp.
Hög stresströskel och god planeringsförmåga.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
Du vill utvecklas i din yrkesroll och som ledare
KANSKE HAR DU OCKSÅ
Tidigare arbetat på båt.
Varit Köksmästare eller souschef
Passion för båtlivet och Mälaren.
Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.
Tjänsten är kontrakterad för säsong 2017 men kan förlängas.
Varaktighet, arbetstid
Säsongsanställning, hel- eller deltid april-oktober. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. 50% av din tid är schema lagd, övrig tid fördelas med administration och under högsäsong fördela din tid där den behövs,
Publiceringsdatum2017-02-01ErsättningMånadslön baserat på timlön enligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-02-28
Kontaktkc@mittmatrike.seFöretagLevande Matkultur i Sverige AB
AdressLevande Matkultur i Sverige AB
c/o LINDEK, Faktorigatan 6, 761 30 Norrtälje
19140 SOLLENTUNA
KontorsadressAnhaltsvägen 19
Jobbnummer 3296030
Observera att sista ansökningsdag har passerat.