Kreativ Kock/produktionsmedarbetare till Grönsakshallen Sorunda

Grönsakshallen Sorunda AB / Kockjobb / Hässleholm
2022-03-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kreativ Kock/produktionsmedarbetare till Grönsakshallen Sorunda " (publicerad 2022-04-14) ⬅️


Visa alla kockjobb i Hässleholm, Perstorp, Östra Göinge, Kristianstad, Osby eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Grönsakshallen Sorunda AB i Hässleholm, Malmö, Halmstad, Kalmar, Göteborg eller i hela Sverige

Grönsakshallen Sorunda, som är dotterbolag inom Martin & Servera-koncernen, är Sveriges främsta frukt & grönt- och gourmetgrossist som även har egen produktion av skuret och produktionskök. Vi är närmare 500 anställda på tre orter; Stockholm, Göteborg och Hässleholm. Vi är stolta över vår höga kvalitet och goda service där våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång och framtidsresa.

Nu söker vi en kock/produktionsmedarbetare till Köket/produktionen Sorunda i Hässleholm som har ett brinnande intresse för mat i allmänhet och gärna lite extra intresse för livsmedelsproduktion.

Som kock/produktionsmedarbetare hos oss kommer du ha en fartfylld vardag i både vår produktionsanläggning och i vårt kök. Här kommer du tillbereda, tillaga och producera råvaror till både krögare såväl som till offentliga verksamheter. I vår produktionsanläggning tar vi fram det mesta från goda pastejer och korv till köttsubstitut såsom vår omtyckta baljväxtfärs. I vårt kök tar vi fram specialbeställda produkter som våra kunder efterfrågat. Vad sägs om att få göra en riktigt fin rödbetssallad som är gjord på de finaste naturliga ingredienserna? Eller en helt ren aioli utan tillsatser? Hos oss jobbar vi med de finaste råvarorna och bästa kvalitén. Vi jobbar för restaurangverksamheter i hela Sverige där vi erbjuder en rad färdiga artiklar som är gjorda av kockar för kockar. I rollen som kock/produktionsmedarbetare ansvarar du även för packning av färdiga artiklar ut till kund samt diskning och renhållning i köket.

Vem är du?

• Du har en kockutbildning alternativt en utbildning inom livsmedel
• Minst tre års yrkeserfarenhet från restaurang, storhushåll eller livsmedelsproduktion
• Du gillar när det är högt tempo och kan sätta fart när det gäller
• Du är skicklig i köket, noggrann och förstår vikten av god kvalité och service
• Om du arbetat med kött och chark tidigare är det ett stort plus, hos grossist, i charkdisk eller i storkök.
• Vi är certifierade inom FSSC 22000 och jobbar enligt HACCP-standard så att vi ser blodallvarligt på matsäkerhet är ett som är säkert. Att du har en matsäkerhetsutbildning i bagaget blir vi väldigt glada av.
• Att du är noggrann gillar vi då vi följer recept och behöver ha koll på olika batchnummer.
• Du har en teknisk förståelse då fler av våra maskiner är avancerade.
• Du gillar att ha ett aktivt fysiskt arbete. Vi gör självklart allt för att underlätta arbetsmiljön utefter dina förutsättningar, men detta jobb kräver en del av din fysik.
• Du är flexibel och vi tror att du har ett rationellt arbetssätt som kan underlätta ditt arbete.
• Du är positiv! I ett litet gäng blir du en viktig pusselbit som bidrar till gott samarbete och teamkänsla.

Vad får du?

• Möjlighet att nyttja dina kunskaper om frukt, grönt, kött och chark.
• Arbetskamrater med kunden i fokus och djup kompetens om det vi säljer.
• En handlingskraftig, flexibel och jordnära organisation med korta beslutsvägar.

• Det som du i övrigt kan tänkas behöva som friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe/te.

Tjänsten är tillsvidare på heltid, initialt 6 månaders provanställning, med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid.

Hur gör jag?

Kika in på vår hemsida och skicka gärna in din ansökan redan idag eftersom urval till tjänsten sker löpande. Sista datum att ansöka är den 3 april.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johan Pihl Produktionschef via johan.pihl@gronsakhallen.se och Dan Bertram Kökschef på telefon 0451-350 64 och mejl dan.bertram@gronsakshallen.se.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Emilia Nordström via emilia.nordstrom@gronsakshallen.se.

För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag Martin & Servera för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.

Observera att vi gör bakgrundskontroller vid samtliga rekryteringar.

Välkommen med din ansökan!

Grönsakshallen Sorunda, Kötthallen och Fiskhallen Sorunda, som är dotterbolag inom Martin & Servera-koncernen, är Sveriges främsta restauranggrossister inom frukt & grönt och kött & chark och även inom vår nya satsning på sjömat. Vi är ca 500 anställda på tre orter: Stockholm, Göteborg och Hässleholm. Vi är stolta över vår höga kvalitet och goda service där våra medarbetares engagemang och kunskap avgör vår framgång och framtidsresa.

Varaktighet, arbetstid
Dagtid 100%

Publiceringsdatum
2022-03-16

Ersättning
Lön enligt överenskommelse och avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-04-03
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Grönsakshallen Sorunda AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Grönsakshallen Sorunda AB (org.nr 556263-6810)

Arbetsplats
Grönsakshallen Sorunda

Jobbnummer
6442555

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Grönsakshallen Sorunda AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Grönsakshallen Sorunda AB: