Kreativ Kock
Kolmården / Chefsjobb / Norrköping
2017-05-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kreativ Kock" (publicerad 2019-03-13) ⬅️
Visa alla chefsjobb i Norrköping,
Söderköping,
Finspång,
Linköping,
Katrineholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Kolmården i Norrköping,
Stockholm eller i
hela Sverige Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Här ingår även Vildmarkshotellet. Kolmården har ett 80-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA och WAZA. 2016 hade parken ca 700 anställda under säsong och besöktes av mer än 700 000 gäster.
Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuvik och Aquaria.
Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vår vision är att ta våra smakupplevelser till nästa nivå och servera mat i världsklass!
Vi söker nu en ny stjärna som vill vara med och skapa makalösa smakupplevelser på Kolmårdens restaurang Marrakech. Restaurang Marrakech, som är huvudrestaurang på Vildmarkshotellet, är inredd i nordafrikansk stil och här serverar vi frukost, lunch och middag. Under vinterhalvåret består våra besökare främst av företagsgäster på konferens och under Bamses Äventyrshelger får vi också besök av glada barnfamiljer. Medan under sommarsäsong serverar vi alla parkens besökare som bor på Vildmarkshotellet.
Som kock på Kolmården arbetar du tillsammans med dina kollegor och är med och skapar smakupplevelser utöver det vanliga. Du arbetar med alla uppgifter som förekommer i ett större restaurangkök. På restaurang Marrakech är du en del av Vildmarkshotellets Ala carte och konferens men där du ska även besitta kunskap om kallkök.
Vi söker dig som har gymnasial - eller eftergymnasial restaurangutbildning. Du har 5 års arbetslivserfarenhet av Ala carte men också erfarenhet inom kall - och varmkök. Det är meriterande om du har erfarenhet inom konferens eller storkök.
Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 12 maj men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Svalin, Souschef, på
martin.svalin@kolmarden.com eller 010-708 77 65. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ringström, HR-generalist, på
lisa.ringstrom@kolmarden.com eller 010-708 75 12.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Publiceringsdatum2017-05-03ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-05-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagKolmården
AdressKolmården
Kolmården Zoo
61892 Kolmården
KontorsadressKolmården Zoo
Jobbnummer 3472366
Observera att sista ansökningsdag har passerat.