Köttmästare/Styckare
Çok - Fine Cut Döner / Slaktarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla slaktarjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Çok - Fine Cut Döner i Stockholm Verksamhetsbeskrivning:
På Çok värnar vi om våra råvaror och tar vår matlagning på största allvar. Vår döner görs på traditionellt vis med nygrillat kalv- och lammkött, nygräddat bröd och krispiga grönsaker. Çok är en blandning mellan "fine dining" och "fast-food", något vi har valt att kalla Fine Fast-Food.
Arbetsuppgifter:
På Çok serverar vi döner, arbetsuppgiften för köttmästaren blir allt som rör förberedelsen av köttet innan öppning. Lägga köttbeställningar, ta emot leverans. Stycka allt kött för hand och sen skära det i lövtunna bitar. Marinera och sedan bygga dönerstocken.
Utbildning/Erfarenhet:
Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har minst tre års dokumenterad erfarenhet av styckning. Tidigare erfarenhet av jakt eller slakt kan vara meriterande. Tjänsten innebär arbetstid förlagd under främst dagtid. Helger förekommer. Intervjuer och tillträde sker löpande.
Övriga villkor:
Du ska kunna tala Engelska obehindrat. Du söker en långsiktig anställning och har inga långa frånvaro/semesterplaner över sommaren.
Publiceringsdatum2017-07-19Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-07-31
Ange följande referens när du ansöker: Köttmästare
Kontaktinfo@cokdoner.comFöretagÇok - Fine Cut Döner
AdressÇok - Fine Cut Döner
Hornsbergsstarnd 53
11216 STOCKHOLM
KontorsadressHornsbergsstarnd 53
Jobbnummer 3610590
Observera att sista ansökningsdag har passerat.