Konditormästare sökes till restaurang
hatom961 AB / Bagarjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Malmö,
Burlöv,
Lomma,
Staffanstorp,
Vellinge eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos hatom961 AB i Malmö Kitchen961 är en nyöppnad restaurang som finns i Entré köpcentrum i Malmö med plats för 150 gäster. Vi har en blandning av svensk husmanskost och libanesisk mat på menyn. Erbjuder både lunch samt á la carte.
Vi bakar allt i vår restaurang från grunden och söker därför en självgående bagare/konditor som kan ansvara för utformning av desserter och bröd i restaurangen.
Förutom god mat, nybakat bröd och så ingår även en härlig dessertbuffé samt espresso/caffe latte. Dessutom sköter vi konferenser i huset och serverar alla förtäring till dessa: smörgåsar, kaffebröd och mat.
I köket är vi idag en köksmästare, en kock som lagar och serverar maten samt 1 prepkock. Vi bakar vårt egna bröd samt gör alla desserter/bakverk själva.
Vi vill nu förstärka vårt kök med kunskap runt bakning, desserter, bakverk mm som kan lyfta kvaliteten på detta ytterligare.
Du bör kunna hålla bra tempo i arbetet och gilla att ha mycket att göra. Du bör vara skötsam och ansvarsfull.
Arbetstiderna är varierande, enligt överenskommelse.
Dina arbetsuppgifter blir: bakning, desserter samt utformning av dessertbuffén.
Platsen skall tillsättas omgående
Välkommen in med din ansökan via mail till vår ansvariga; Mona Ramezani:
monaramezani86@yahoo.com Ansökan skall vara inne senast 23 december
Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet om rätt kandidat hittas.
Publiceringsdatum2022-11-23Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-12-23
Adresshatom961 AB
Pilgatan 3
21212 Malmö
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Konditormästare".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare hatom961 AB (org.nr 559359-3436)
Pilgatan 3 (
visa karta)
212 12 MALMÖ
Ansökan E-post:
monaramezani86@yahoo.com Jobbnummer 7197315
Observera att sista ansökningsdag har passerat.