Konditor/Pralintillverkning (ev. ansvarig)
Betsy Sandberg Choklad / Bagarjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Lidingö,
Solna,
Stockholm,
Danderyd,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Betsy Sandberg Choklad i Lidingö,
Stockholm eller i
hela Sverige Betsy Sandberg Choklad är ett litet företag på Lidingö som sedan 1926 tillverkar chokladpraliner och andra chokladprodukter av hög kvalitet.
Vår choklad är en absolut färskvara utan tillsatser eller infrysning. Det innebär att vi inför jul och påsk får tillverka för fullt (och mer därtill). Däremellan finns det tid till återhämtning och tid för att utveckla nya recept och förbättra befintligt sortiment.
Chokladen säljs främst i 2 egna butiker. En ligger vid Lidingö Centrum, i samma lokal som vi tillverkar i. Den andra, som öppnades för 9 år sedan, ligger i Östermalms Saluhall. Där jobbar Nina och Antonia sedan många år.
Normalt är det 2 konditorer som arbetar på Lidingö. Sofie som varit ansvarig har nu slutat. Johanna, som arbetat hos oss sedan 1 år, har tagit över och arbetar själv för närvarande. Dock kommer hon snart behöva hjälp av en yrkeskunnig för att hinna tillverka alla godsaker.
Därför söker vi en utbildad konditor med yrkeserfarenhet och stor passion för choklad. Vi ser gärna att du vill utveckla både dig själv och vårt sortiment. Förutom kvalitet och effektivitet, kan du även skapa trivsel runt omkring dig.
I det dagliga arbetet under lågsäsong får du även expediera kunder i butiken. Där är det viktigt att du trivs med att vara serviceinriktad. Där är du företagets ansikte utåt. God choklad & God service!
Vi ser med förväntan fram emot din ansökan med personligt brev och CV, ifall du känner att du är rätt person.
Vänligen notera att ansökan skickas per post eller e-post och att vi endast besvarar ansökningar med efterfrågad utbildning.
Publiceringsdatum2011-02-02Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-02-28
Endast sökande med efterfrågad utbildning kommer att besvaras.
Ange följande referens när du ansöker: LÖ110201
Ansökan kan skickas till e-postadress:
susanne.yron@betsychoklad.comKontaktSusanne Yron, 08-590 701 25 (Telefon),
susanne.yron@betsychoklad.comFöretagBetsy Sandberg Choklad
AdressBetsy Sandberg Choklad
Box 1270
18124 Lidingö
KontorsadressOdenvägen 5
Lidingö
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-590 701 25
Faxnummer: 08-590 923 40
E-postadress:
info@betsychoklad.se Jobbnummer 838970
Observera att sista ansökningsdag har passerat.