Konditor med 5års erfarenhet

Åre Bageri / Bagarjobb / Åre
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla bagarjobb i Åre, Krokom, Östersund, Strömsund, Ånge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Åre Bageri i Åre

Åre Bageri & Breadgarden har sedan starten 1984 bakat rykande färskt bröd och fräscha bakverk i hjärtat av Jämtlandsfjällen. Här kan man njuta av ugns varmt bröd flera gånger dagligen. Åre Bageri är Jämtlands enda KRAV certifierade Bageri.
Genuina recept, hantverksskicklig personal och nytänkande är våra grundstenar.
För att bli aktuell för ett jobb hos Åre bageri måste den intresserade uppfylla en rad villkor:
kunnig inom ditt område, kunna tänka självständigt och ta ansvar. Samtidigt ska du ha förmåga att bjuda på dig själv, överraska och glädja såväl kunder som arbetskamrater. Det handlar om att ha kvalitetsfokus, se helheter och vara flexibel.
Dina arbetskamrater är duktiga surdegsbagare, kockar och charmiga servitörer som säljer dina härliga bakverk.
Konditor som verkligen tycker om att göra sitt bästa, som med passion njuter av att baka vackra goda konditorivaror, tårtor, bakelser,desserter, pajer osv...
Välkommen till Åre Bageri som har 27års jubileum under 2011.

Publiceringsdatum
2011-05-03

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
sommar säsong med möjlighet till tillsvidare anställning 2011-06-15 - 2011-08-15

Ersättning
Fast lön
Månads lön enl avtal eller ök

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-05-26
Skicka Ansökan på www.arebageri.se eller
personligt brev, foto är önskvärt, CV och referenser
Ansökan kan skickas till e-postadress: greger@arebageri.se

Företag
Åre Bageri

Adress
Åre Bageri
BOX 91
83013 ÅRE

Kontorsadress
ÅREVÄGEN 55
ÅRE

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0647-52320
Faxnummer: 0647-52322
E-postadress: info@arebageri.se

Jobbnummer
920775

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

                   

Prenumerera på jobb från Åre Bageri

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Åre Bageri: