Köksmästare till Tyrolen
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Restaurang Tyrolen
Restaurang Tyrolen har genom åren varit en av Lisebergs mest välbesökta och omtyckta restauranger.
Förutom den gemytliga och traditionsrika restaurangen består verksamheten även utav en Biergarten med upp mot 400 sittplatser utomhus. Här kan Lisebergsbesökare, allt från familjer till femkampare, kan njuta av en skön och annorlunda miljö, och njuta av en meny som tydligt präglas av det Tyroliska köket både i mat- och dryckesväg.
Publiceringsdatum2018-12-21Dina arbetsuppgifterSom köksmästare leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.
Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera och motivera till kompetenshöjning.
KvalifikationerVi söker dig som har relevant restaurangutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även bred erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du är van vid höga volymer som ska levereras i snabbt tempo. Har du även arbetat med vegetariska rätter är detta en merit.
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.
Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har hög kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under våra säsongsperioder.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Naem Chitaar, restaurangchef, på telefon 0730-65 35 38.
Välkommen med din ansökan senast den 31 januari. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Varaktighet, arbetstid
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-01-31
Ange följande referens när du ansöker: 2018/240
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktNaem Chitaar 031-400 100
FöretagLiseberg AB
AdressLiseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 4526406
Observera att sista ansökningsdag har passerat.