Köksmästare till Smådalarö Gård
Sabis / Kockjobb / Stockholm
2019-01-29
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till Smådalarö Gård" (publicerad 2019-03-04) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018. För mer information besök:
www.sabis.se Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Smådalarö Gård har nyligen renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog - Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna:
www.smadalarogard.se Om rollen
Dina huvudsakliga ansvarsområden som Köksmästare är:
- Menyplanering
- Ansvara för utbud och inköp
- Kvalitetssäkring
- Ta ansvar som ledare och leda teamet i köket
Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning, handledning av våra medarbetare och gästkontakt i matsalen. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Smådalarö Gård och du är delaktig i att främja det samarbetet. Du rapporterar till hotellchefen, är med i ledningsgruppen för hotellet och brinner för att driva utvecklingen framåt.
Publiceringsdatum2019-01-29Profil Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhet med både konferens- och weekendgäster samt att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer. Du brinner för att utveckla restaurangens matutbud och att inspirera ditt team mot nya utmaningar. Som person ser vi att du är ansvarsfull, prestigelös, flexibel, positiv och trygg i din roll som ledare. Du har också en förmåga att se till helheten och planera framåt.
Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat
Tillgång till körkort och bil behövs.
Vi erbjuder dig
• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och fantastiska lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra framåt
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
Så ansöker du Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta hotellchef Åse Sinnby tel. 073-3497497. Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varaktighet, arbetstid
• -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-02-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis
AdressSabis
Box 6015
10231 Stockholm
KontorsadressBox 6015
Jobbnummer 4582629
Observera att sista ansökningsdag har passerat.