Köksmästare till restaurang Mat & Prat på Skandia

Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

På Skandias huvudkontor vid Lindhagens Plan, driver Sabis restaurangen Mat & Prat. Här serveras lunch till ca 500 gäster dagligen. Vi erbjuder luncher och middagar i gästmatsalarna och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi kaffe, kakor och frukt till de olika våningarna. Vi är en Svanenmärkt restaurang och jobbar hela tiden för att utveckla vårt miljö- och hälsotänk. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som köksmästare har du både budget- och personalansvar. Då vi är ett litet team som hjälps åt så spenderas en stor del av din arbetstid i köket med matlagning och handledning.

I rollen som köksmästare ingår att:
• Leda och fördela arbetet i köket inklusive schemaläggning, personalplanering, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
• Menyplanering, matutbud, all produktion av mat samt ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.
• Ekonomiskt ansvar, inventering, inköp, livsmedelshygien.
• Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål.

Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus! Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat. Du rapporterar till restaurangchefen, är med i ledningsgruppen på enheten och gillar att driva utvecklingen framåt.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

• Vara förebild
• Visa vägen
• Involvera & Engagera
• Leverera resultat

Vi erbjuder dig!
Som Köksmästare på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med fokus på utveckling! Vi ger dig som köksmästare kreativ frihet då vi inte jobbar med fasta menyer. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du får mandat att utveckla din verksamhet och växa som ledare tillsammans med oss. Dessutom arbetar vi med glädje och samarbete!

Publiceringsdatum
2022-05-12

Profil
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från en arbetsledande position i kök. Du är bra på att bygga relationer och att skapa team som jobbar mot gemensamma mål. Som person ser vi att du är ordningssam, flexibel, ansvarstagande, glad, kreativ och lösningsorienterad.

Så ansöker du
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och förlagd främst dagtid måndag-fredag, kvällsverksamhet förekommer. Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Johanna Töverud tel. 072-5090980. Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
• -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-06-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Sabis AB (org.nr 556165-9888)

Arbetsplats
Sabis

Jobbnummer
6637033

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis AB: