Köksmästare till Lisebergs Wärdshus
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Lisebergs Wärdshus
Lisebergs Wärdshus är en av Lisebergs mest omtalade restauranger, där det bästa från Västerhavet och västsvenska gårdar avnjuts i samma vackra salonger och gustavianska inredning som under generationer hyste familjen Nonnen.
Här finns en omsorg för det gedigna, och en respekt för såväl maten som den historia som sitter i varje trappsteg, i varenda litet hörn av detta drygt 200 år gamla hus.
Vi som arbetar på Lisebergs Wärdshus är stolta över vår produkt och levererar den med stor kunskap och personligt engagemang. Vi arbetar säsongsanpassat och eftersträvar att i möjligaste mån att arbeta närproducerat och ekologiskt.
Lisebergs Wärdshus tillhör organisatoriskt Affärsområde Restaurang som består av Lisebergsparkens samtliga restauranger samt personalrestaurang och personalcafé. Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.
Beskrivning av tjänst och och arbetsuppgifter
Som köksmästare på Lisebergs Wärdshus är du restaurangchefens stöd i arbetet med att leda det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Du har en viktig roll vid rekrytering och medarbetarsamtal och hanterar bemanningsplanering och schemaändringar. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.
Du har utöver dina operativa uppgifter även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel.
Publiceringsdatum2016-01-12KvalifikationerVi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från a la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga och ekologiska råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån.
Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå!
AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning med villkor enligt gällande avtal mellan Unionen och Liseberg. Du tillträder tjänsten enligt överenskommelse.
Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Harald Wållgren på telefon 0705-35 66 93 eller 031-733 02 83. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 31 januari.
Varaktighet, arbetstid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-01-31
Ange följande referens när du ansöker: 2016/7
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktHarald Wållgren 031-733 02 83
Facklig kontaktAnastassios Grozos, Unionen 031-7330257
Annika Sollner, HRF 0762-098856
Anders Ingemarsson, Kommunal 031-7330176
FöretagLiseberg AB
AdressLiseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 2611103
Observera att sista ansökningsdag har passerat.