Köksmästare, Stureplansgruppen Stockholm Globe A

Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB i Stockholm, Södertälje, Karlstad, Ljungby, Göteborg eller i hela Sverige

Varje år besöker 1,5 miljoner människor Stockholm Globe Arenas för 300 av de bästa upplevelserna inom sport och underhållning. Vår uppgift i arenorna, Ericsson Globe, Annexet och Hovet, består i att till gästens evenemangsupplevelse också lägga smaker från världens alla hörn. Vår vardag präglas av stor variation och kräver mycket kreativitet. Vi vill nu förstärka vårt köksteam för att utveckla vår verksamhet och möta morgondagens utmaningar och söker nu en köksmästare.
Att arbeta på hos oss innebär ett kul och stimulerande jobb i ett högt tempo. Centralkökets belastning varierar från dag till dag. Vissa dagar lagas mat för 50 personer och vid vissa evenemang kan det arbeta upp till 70 personer i köket och vi serverar mat till över 2000 personer. Våra arbetstider är mycket varierande med arbete både kvällar och helger och flexibilitet är en förutsättning. Vi ser att du som söker tjänsten nedan har mycket hög serviceanda och utpräglad samarbetsförmåga samt har vana av att leda personal. Du behärskar svenska och engelska flytande i så väl tal som skrift.
Vi behöver dig som anser sig redo att ta stort ansvar, leda ett team och se möjligheter. Hela tiden med gästens bästa i fokus!
För oss är det viktigt att du trivs i en operativ roll med en närhet till personal och gäster. Din främsta uppgift kommer att vara att coacha, leda och kvalitetssäkra köksteamet.

Rollbeskrivning:

• Ansvar för kvaliteten i produktionskedjan, från produktion till serverad gäst.

• Delaktig och ansvarig i logistiken till enheterna och inköp till produktionsköket

• Ekonomiskt ansvar över produktionen, vilket innebär schemaläggning och kostnadskontroll.
• Delaktig och ansvarig i råvarukalkylering och prissättning

• Personalansvar för produktionskökets personal samt utbildningsansvar för kökspersonal

• Agera kravställare för våra råvaruleverantörer

Publiceringsdatum
2014-10-03

Kravprofil för detta jobb
• Gedigen erfarenhet från restaurangkök

• Erfarenhet av personalansvar och arbetsledning

• Intresserad av ekonomi, inköp och kostnadskalkyler etc.

Arbetet är både kvälls- och dagtid och innebär ansvar för daglig drift; kvalitet, personal och beställningar.
Tjänsten kräver flerårig dokumenterad erfarenhet av arbete med både a la carte, fine dining, bankett verksamhet, fast food/street food samt konferensverksamhet.

I denna rekrytering samarbetar vi med HRB rekrytering www.hrb.nu
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under processens gång.
För ytterligare information eller frågor kontakta Wilhelm Norén
08-41058350
Välkommen med din ansökan på ansokan@hrb.nu

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: ansokan@hrb.nu

Företag
HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB

Adress
HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
DIALOGGATAN 16
12626 HÄGERSTEN

Kontorsadress
DIALOGGATAN 16
HÄGERSTEN
Visa på karta

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08 - 410 583 50
E-postadress: ansokan@hrb.nu

Jobbnummer
2019220

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotell & Restaurang Bemanning Sverige AB: