Köksmästare/souschef

Vimmel Bar & Mat / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Vimmel Bar & Mat i Stockholm, Upplands-Bro eller i hela Sverige

Vimmel Bar & Mat är en modern kvarterskrog i Vasastan med Italienskt kök där vi låter råvarorna tala för sig. Vi har 50 sittplatser i matsalen och en bardel där gästerna också får äta.
Nu söker vi en person som kan ta över delar av ansvaret för köket. Vi har idag en köksmästare anställd som vill ha avlastning. Tjänsten innebär personal- och budgetansvar men är i övrigt flexibel och kommer att utformas efter dina kunskaper och önskemål.
Du måste inte ha tidigare erfarenhet som köksmästare men ska vara så pass rutinerad att du med lite guidning och hjälp kan klara av att ta över rollen inom kort.
Du har några års erfarenhet av både svensk och internationell matlagningskonst, tycker det är roligt att utveckla och kombinera menyer och att räkna på råvaror samt tidsåtgång.
Vi vill att du har en positiv grundsyn, är engagerad och driven och att du även kan överföra detta på dina medarbetare. Du är resultatinriktad och vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.
Arbetstiden är lunch, kvällar och helger och varierar under året. Vi tillämpar 3 månaders provanställning.
Skicka din ansökan med referens till micke@vimmelbar.se .
Vänligen
Micke

Publiceringsdatum
2011-12-15

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: micke@vimmelbar.se

Företag
Vimmel Bar & Mat

Adress
Vimmel Bar & Mat
box 19056
10432 Stockholm

Kontorsadress
Hagagatan 4

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-320622
E-postadress: micke@vimmelbar.se

Jobbnummer
1106564

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Vimmel Bar & Mat

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Vimmel Bar & Mat: