Köksmästare / Executive souschef till Hilton

Majola Restaurangkonsult / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

För Hilton Stockholm Slussens räkning söker vi en Köksmästare / Executive souschef
Hilton Hotels Corporation är världens ledande hotellföretag med närmare 3 000 hotell med 480 000 hotellrum och finns representerat i fler än 80 länder. Vi har över 100 000 team members över hela världen.
Hilton Stockholm Slussen är ett affärshotell beläget i centrala Stockholm. Hotellet har 17 välutrustade konferenslokaler i varierande storlek samt ett auditorium som rymmer 287 personer. Hilton Stockholm Slussen har även en stor Food & Beverage verksamhet med två barer, en al carte restaurang, konferensluncher och banketter.
Våra gäster är till stor del utländska gäster med höga krav på service och kvalitet. Du leder ett team med engagerade och kompetenta medarbetare och tillsammans med dem ansvarar du för att ni levererar en 5-stjärnig service och når våra högt ställda service- och kvalitetsmål.
Som Köksmästare / Executive souschef ansvarar du i samråd med kökschefen för:
Kökets ekonomi
HACCP
Personalansvar (drift)
Schemaläggning i timeplan
Menyer
Råvaruinköp
Övergripande ansvar över den dagliga verksamheten i köket.
Kvalitetskontroll av alla produkter
Är du personen vi söker?
Vi vill att du har en positiv inställning och ett gott självförtroende. Du ska vara av den skolan som prioriterar ordning och reda samt sätter högt värde på kökshygien och noggrann städning.
Då köksstyrkan på Hilton är relativt stor tror vi att du är en person som vågar ta för dig och är trygg i din ledarroll. Du ska vara driven att gå vidare inom yrket och ha en målsättning att gå långt i din karriär. Tidigare erfarenhet av köksmästararbete på hotell med frukostverksamhet är meriterande.
Erfarenhet från produktion av stora volymer är ett krav för tjänsten och du bör ha bra kunskaper om inköp, menyer, volymer, och lagerhållning. Vi ser även att du är duktig på logistik, organisation och ekonomi. Du har även mycket goda språkkunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska.
Driften är i dag fullt fungerande och du som söker ska därför ha förmågan att snabbt kunna snappa upp och förstå information och rutiner.
Arbetstiderna kommer i och med tjänstens omfattning att variera men beräknas vara ca 4 luncher och 1 kväll per vecka. Helgarbete kommer att förekomma vid behov.
Att vara anställd på Hilton innebär en hög anställningstrygghet och stora möjligheter att arbeta vidare inom Hilton världen över. Möjlighet finns att följa med på gästspel utomlands.
Tjänsten ska tillsättas den 13 augusti 2008 eller enligt överenskommelse.
Heltidsantällning.
Månadslön enligt överenskommelse.
Hilton har kollektivavtal med HRF & HTF.
Tjänstemanna-avtal med 6 veckors semester.
I denna rekrytering samarbetar vi med Majola RestaurangKonsult.
Majola RestaurangKonsult är ett auktoriserat bemanningsföretag!
Frågor om tjänsten och ansökan ställs till:
Jonas Sundin, Majola RestaurangKonsult
08-6003500 eller jonas@majola.se
Märk din ansökan â€?Hiltonâ€?

Publiceringsdatum
2008-07-08

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Heltid / tillsvidare

Ersättning
Fast lön
Månadslön efter överenskommelse.

Så ansöker du
Märk din ansökan "Hilton"
Ansökan kan skickas till e-postadress: jonas@majola.se

Kontakt
Jonas Sundin, Rekryterare, 08-600 35 00 (Kontor), jonas@majola.se

Företag
MAJOLA RESTAURANGKONSULT

Adress
MAJOLA RESTAURANGKONSULT
Palmfeltsvägen 19
12162 Johanneshov

Kontorsadress
Palmfeltsvägen 19
12162 Johanneshov

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6003500
Faxnummer: 08-6003501
E-postadress: info@majola.se

Jobbnummer
267263

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Majola Restaurangkonsult

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult: