Köksmästare
Stiftelsen Stockholms sjukhem / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stiftelsen Stockholms sjukhem i Stockholm,
Täby eller i
hela Sverige Stockholms Sjukhem är ett privat sjukhus och sjukhem som ägs och drivs av en stiftelse grundad 1867. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte. Stockholms Sjukhem erbjuder vård av högsta kvalitet inom en rad olika områden: ASIH, palliativ vård, rehabilitering, husläkarmottagning samt äldreomsorg. Brommageriatriken ingår i stiftelsens verksamhet sedan 2007. Vi har även en egen FoUU-enhet. Stockholms Sjukhem har idag drygt 750 medarbetare. Verksamheten växer och vi söker nya medarbetare. Vill du arbeta i en verksamhet präglad av omtanke, respekt och kunskap? Välkommen att arbeta med oss!
Mat och måltider ser vi på Stockholms Sjukhem som en viktig del av vården, där maten genom doft, smak och måltidsupplevelse samt individuella val kan stimulera aptiten för att ge tillräcklig energi och näring och i förlängningen öka tillfrisknandet och välbefinnandet för våra gäster.
Stockholms Sjukhems kostavdelning tillagar idag ca 600 portioner/dag till boende och patienter ut till 24 avdelningar, samt ca 130 portioner/dag till vår lunchrestaurang. Vi tillagar maten från grunden utifrån färska, frysta och ekologiska råvaror, och vi lägger stor vikt vid hög kvalitet på maten och måltiden ända fram till gästen. Från vår säsongsanpassade 5-veckors meny med tre alternativa rätter och komponentval vill vi ge gästen ett individuella val av måltiden.
Ditt ansvar är övergripande för köksproduktionen, tillagning av måltider för patienter, boende och restauranggäster. Ansvar för arrangemang och catering ingår även det i ditt uppdrag. Du ansvarar för livsmedelskvalitet kontra råvarukostnad. I den arbetsgrupp du arbetsleder ingår kockar, special/dietkockar samt café- och köksbiträden. Du ingår i kostenhetens ledningsgrupp och rapporterar direkt till Kostchefen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för, planera och genomföra måltidsproduktionen samt arbetsledning och bemanning av kök och restaurang. Du kommer att leda och utveckla verksamhetens matkvalitet i det dagliga arbetet med inflytande från våra matgäster. Du komponerar menyer tillsammans med kockar och i samråd med Kostchef.
Vi söker dig som har adekvat kockutbildning samt erfarenhet som köksmästare/kökschef eller likvärdigt. Du ska ha minst 3 års välmeriterad arbetsledande funktion för minst 10 personer. Du är serviceinriktad, flexibel, kommunikativ, tydlig och har god samarbetsförmåga. Du har även ett brinnande intresse för mat och måltider och vilja utveckla sjukhusmaten ur ett gastronomiskt perspektiv.
Erfarenhet av storköksverksamhet inom sjukhus/ äldreboende är meriterande. Goda IT kunskaper och erfarenhet av arbete med kostdataprogrammet AIVO är meriterande.
Publiceringsdatum2016-01-07AnställningsvillkorHeltid, dagtid, 40 timmar/vecka, måndag - fredag.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde 2016-04- 04 eller efter överenskommelse.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta:
Anna- Karin Jakobsson, kostchef på Stockholms Sjukhem via telefon 08 - 617 12 14 eller
anna-karin.jakobsson@stockholmssjukhem.se Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 31 januari!
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-01-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagStiftelsen Stockholms sjukhem
AdressStiftelsen Stockholms sjukhem
Box 122 30
10226 Stockholm
KontorsadressBox 122 30
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2603192
Observera att sista ansökningsdag har passerat.