Köksmästare
Säfsen Resort AB / Kockjobb / Ludvika
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Ludvika,
Smedjebacken,
Ljusnarsberg,
Fagersta,
Säter eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Säfsen Resort AB i Ludvika Vi jobbar utifrån?vår?ledarmodell -?Vilja?->?Delaktighet?->?Ägandeskap?->?Resultat. Vi tror att?Vilja?styr oss människor!?Om man har ett genuint?intresse för sin arbetsplats,?brinner för sitt yrke?och?vill?ge bra service?till våra gäster?så tillåter vi?en mycket hög?Delaktighet i produkten. Det ger Dig?möjlighet till ett?ärligt?Ägandeskap. Vi är säkra på att det är?nyckeln?till?ett hälsosamt?resultat,?nöjda gäster,?en?rolig?&?utvecklande arbetsplats.?
Här kan du vara dig själv, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster.?
Arbetsuppgifter du ansvarar för som köksmästare:?
•
• Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.?
• Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.?
• ?Fortsätta att utveckla matprodukten mot?Säfsens?gästkategori, barnfamiljer.?
• Coacha praktikanter och nya kollegor samt vara en förebild för?stadigvarande?kollegor.?
• Arbeta utifrån?Säfsens?ledarmodell, vilja, delaktighet, ägandeskap, resultat.?
•
Säfsen äger och driver restaurangverksamheten på Säfsen Resort. Restaurangen?Hyttan?Kök&Bar?är öppen på?årsbasis med undantag för mitten av april till andra veckan i maj samt november månad.?Solbergets?Wärdshus?är öppen under vintersäsong. Vi ser att du kommer ansvara för köket på de båda enheterna.?
Som?Kökmästare?på Säfsen?tar du ett stort ansvar i köket, du är trygg i ditt ledarskap och kan ta snabba och konkreta beslut i samråd med F&B Manager. Vidare har du förmågan och viljan att utveckla dig själv, dina medarbetare och din verksamhet mot samma mål - nöjda gäster!?
Vi har?god?kunskap om vem gästen på Säfsen är. Vi har valt gästkategori och riktar vår marknadsföring mot?barnfamiljer?som vill bli mer aktiva?i området Dalarna, Värmland, Mälardalen, Småland, Skåne och Göteborg. Vi anpassar löpande vår produkt för att passa?just den?gästen. Du kommer att?ta beslut i den?riktningen.
Till sist ser vi att du har?en passion för mat & dryck, kvalitét och service. Du har ett givet intresse?för?att se nya möjligheter och utveckla produkten för att bidra till en god restaurangekonomi samt ett högre NKI, Nöjd Kund Index.?
Varmt välkommen att lämna din ansökan till en rolig och utvecklande arbetsplats!?
• ?Du?har?haft budgetansvar & har arbetat som köksmästare, restaurangchef eller?F&B?tidigare
• ?Du?har?utbildning av köksekonomi och ett dokumenterat?gynnsamt?resultat från restaurang där du jobbat?
• Du?har?kockutbildning?samt?minst?10?års erfarenhet av kockyrket?
• Du har goda kunskaper om buffé och a la carte servering??
Säfsen är friluftsanläggning i södra Dalarna. Under vintern jobbar vi främst med skidåkning, både alpint och längd. Under barmarkssäsongen jobbar vi med fiske, cykling och vandring.
På Säfsen är vi i personalen det som gör skillnaden för våra gäster. Vi jobbar med att ge gästen en semester som överträffar deras förväntningar. På Säfsen jobbar vi tillsammans som ett företag, vilket innebär att vid behov finns det möjlighet att jobba på andra avdelningar. Detta gör att personalen får en större förståelse och kunskap om hela företaget, variation i arbetet samt personlig utveckling. Vi ser fram emot att få jobba med dig!
Se mer på
www.safsen.seVaraktighet, arbetstid
Tillträde:?5?maj.?Alla ansökningar kommer att behandlas löpande?och?vi?tillsätter tjänsten så snart vi hittat den rätta.? Det här är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Din närmsta chef kommer att vara F&B Manager. 80% eller mer
Publiceringsdatum2019-03-27Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-04-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktSandra Larsson
sandra.larsson@safsen.seFöretagSäfsen Resort AB
AdressSäfsen Resort AB
SÄFSBYN
77010 FREDRIKSBERG
KontorsadressSÄFSBYN
Jobbnummer 4693429
Observera att sista ansökningsdag har passerat.